Tyhjiökypsennys
Mitä on tyhjiökypsennys?
Sous-vide eli tyhjiökypsennys tarkoittaa, että tyhjiöpakattua ruokaa kypsennetään matalalämpötilaisessa vesihauteessa pitkään ja erittäin tarkasti. Näin ruoasta tulee uskomattoman maukasta ja rakenteeltaan jumalallista – se on kaiken lisäksi helppoa! Kun ranskalaiset ruoanlaiton legendat Paul Bocuse ja Joël Robuchon halusivat löytää keinon säilyttää raaka-aine ehjänä menettämättä makua ja ravintoaineita kypsennyksen aikana, he loivat tyhjiökypsennysmenetelmän. Nykyään tyhjiökypsennys on yksi kuumimmista ruokatrendeistä. Täältä löydät tyhjiöpakkauslaitteita ja tyhjiökypsennyslaitteita sekä kaikkea muuta tyhjiökypsennykseen tarvittavaa. Etkö ole täysin varma mitä tyhjiökypsennys pitää sisällään? Lue lisää tyhjiökypsennysoppaastamme! Etsitkö tyhjiökypsennysreseptejä? Katso tyhjiökypsennyksen keittoajat ja lämpötilat täältä.
Näytä 30 / 71 tuotteet