
Paistinpannut
Paistinpannut kaikissa materiaaleissa!
Täältä löydät kaikentyyppisiä paistinpannuja, joita tarvitaan tekemään keittiöstäsi täydellinen. Se, mikä paistinpannu sinun kannattaa valita, riippuu jonkin verran käyttötarkoituksesta. Paksun pohjan lämpeneminen kestää hieman kauemmin, mutta se säilyttää lämmön paremmin ruokaa valmistaessa. Jos lämpö laskee liikaa, ruoka on vaarassa valmistua keitettynä paistetun sijaan. Pinnoitetut pannut ovat erittäin monipuolisia ja tarjoavat miellyttävän paistopinnan, mutta ajan myötä pinnoite kuluu ja pannu on vaihdettava. Valurauta- ja hiiliteräspannuissa on hienot ja makurikkaat paistopinnat erityisesti lihalle ja kalalle. Pinnoittamattomalla, ruostumattomalla teräksellä on hyvät paisto-ominaisuudet, mutta sen käyttö vaatii tietyn tekniikan ruoanlaitossa. Jos pannussa on lämmönkestävä kahva, sitä voidaan käyttää myös uunissa. Harhaluuloa? Tutustu paistoastioiden osto-oppaaseen!
Näytä 30 / 77 tuotteet

Patina
Lisää vaihtoehtoja
Pinnoitettu paistinpannu ruostumatonta terästä, Excalibur - Patina

de Buyer
Lisää vaihtoehtoja
Paistinpannu hiiliteräksestä teräskahvalla, Mineral-B - de Buyer
0 %

Cristel
Lisää vaihtoehtoja
Paistinpannu, irrotettavat kahvat, Cookway Two - Cristel

Cristel
Lisää vaihtoehtoja
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu paistinpannu, 1826 - Cristel
26 %

Culimat
Lisää vaihtoehtoja
Ruostumaton paistinpannu, Mathias Dahlgren - Culimat
25 %

Culimat
Lisää vaihtoehtoja
Päällystetty paistinpannu, Mathias Dahlgren - Culimat