Kustantaja kirjoittaa näin:
Tässä on kirja, joka nostaa vihreän keittiön seikkailusi uusiin korkeuksiin. Rain Lundström kutsuu sinut matkalle Aasian keittiöihin ja sukeltaa syvälle gastronomisiin ihmeisiin ja makuaistien salaisuuksiin.
Vihreässä Aasiassa hän esittelee Japanin, Kiinan, Intian, Vietnamin, Korean, Thaimaan, Sri Lankan, Malesian ja Indonesian parhaat puolet. Täältä löydät kaiken umamipitoisen japanilaisen ramenin ja nyyttien taittelun taidosta kotitekoiseen vegaaniseen kimchiin ja arkiystävälliseen palak paneeriin.
Kirjan reseptit vaihtelevat nopeasti valmistettavista ruokalajeista, joissa käytetään aineksia, joita löydät lähimmästä ruokakaupastasi, ja siirtyvät uusiin tuttavuuksiin. Löydät aineksia, makuaineita, tekniikoita ja hienosteluja, jotka nostavat vihreän ruoanlaittosi aivan uudelle tasolle.
Täältä opit, miten navigoida aasialaisessa ruokakaupassa, ja saat mukaasi tavaroita, joita oikeasti käytät ja joiden kanssa tulet parhaaksi ystäväksi keittiössä.
Vihreää Aasiaa on keittokirja, joka on yhtä lailla välttämätön arjen ruoanlaittajalle kuin ruokanörtillekin. Sano hyvästit mauttomalle vegaaniruoalle ja valmistaudu lumoutumaan vihreästä aasialaisesta keittiöstä!
Rain Lundström on taustaltaan Vegourmet-ruokalehden perustaja ja päätoimittaja. Tällä hetkellä hän työskentelee markkinoijana, ruoanluojana ja stylistinä. Rain on asunut Japanissa ja matkustanut, syönyt ja kokkaillut tiensä läpi suurimman osan Aasiaa. Hän on maistuva ja ruokanörttimäinen reseptintekijä, joka on intohimoinen viemään vegaanista ruoanlaittoa uusille tasoille ja välittämään ruokarakkautta tekstillä.
- Kustantaja: Norstedts
- Kausi: Kevät 2020
- Tyyppi: Kovakantinen
- Aihealue: Ruoka ja juoma
- Valokuvaaja: Maggie Soltani
- ISBN: 9789113100951
Kieli: ruotsi