Tekniset tiedot
Toimii parhaiten 20 litran vesimäärään asti. Eristetyssä astiassa se voi tehdä paljon enemmänkin.
Mitat (korkeus/leveys/syvyys) 350/98/158 mm
Lämmitysaika: 15 minuuttia 65 °C:seen
Lämpötila-alue 25 °C-100 °C
Lämpötilan vakaus 0,1 °C
Mikä on Sous Vide -sirkulaattori?
Sous Vide -sirkulaattori on tarkka, lämpötilaa säätelevä lämmityselementti, joka pitää vesihauteen tasaisessa lämpötilassa. Lämpö siirtyy vedessä tehokkaammin kuin ilmassa, joten muovipussiin ilman ilmaa asetettu ruoka kypsyy hellävaraisesti ja hallitusti. Kiertovesipumppu seuraa vettä ja lämpötilaa, jonka haluat ruoan olevan. Ohjeiden noudattaminen varmistaa, että ruoka ei koskaan kypsy ali- tai ylikypsäksi. Koska vesi ei koskaan ole kuumempaa kuin mitä olet asettanut, kypsennettävän ruoan lämpötila ei myöskään koskaan ole sitä kuumempi. Sillä ei ole mitään väliä, jos se viipyy hieman pidempään.
Sirkulaattoreiden lämpötilatarkkuuden ansiosta voit helposti päättää, haluatko lihasi raakana, puolikypsänä, hyvin kypsänä ja kaikkea siltä väliltä. Kala on uskomattoman maukasta - ja niin on myös kana. Voit valmistaa myös muita asioita, kuten kananmunia, jogurttia ja crème brûléeta. Me KitchenLabissa olemme koonneet parhaat kypsennysajat ja -lämpötilat sous vide - tutustu oppaaseemme täällä. Ja jos sinua kiinnostaa tietää lisää, blogikirjoituksessamme täällä kerrotaan asiasta tarkemmin..
Osta kiertovesipannu ja käytä aikasi johonkin muuhun kuin lämpötilojen seuraamiseen - katsele vaikka Stranger Thingsin uusinta jaksoa, heittele frisbeetä tai kokkaa jotain todella maukasta lisuketta. Mitä ikinä valmistatkin sirkulaattorilla, siitä tulee joka kerta täydellistä.