Under Pressure, av Thomas Keller
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Thomas Keller näyttää kirjassaan "Under Pressure", kuinka sous vide -menetelmällä, jossa ruoka pakataan ilmatiiviisiin muovipusseihin ja kypsennetään matalalla lämmöllä, saavutetaan maku- ja tarkkuusominaisuuksiltaan tuloksia, joihin muut kypsennysmenetelmät eivät yksinkertaisesti pysty. Esimerkiksi pihvi, joka on täydellisen puolikypsä ylhäältä alaspäin, ja sulavan murea mutta puolikypsä kylkiviipale, joka ei ole menettänyt makua kastikkeeseen. Kala, jolla on pieni kypsyysikkuna, on helpompi hienosäätää, ja lohi saa miedossa lämpötilassa kypsennettynä täyteläisen rakenteen. Myös hedelmät ja vihannekset hyötyvät tästä, sillä ne säilyttävät kirkkaan värinsä ja saavat aikaan huomattavan rakenteen. Sous vide -kypsennyksen helppous ja tarkkuus (lohi kypsennetään 123 asteessa verrattuna 120 asteeseen!) ja kyky kypsentää lihapala (tai kuorruttaa porkkanat tai kiehauttaa hummeri) tasaisesti ovat ihmeellisiä.
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
EAN: 9781579653514
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.