James Hoffmannilla on kahvimaailman paras tukka, mutta myös luultavasti kahvimaailman korkein luottamus. Kaikille, jotka haluavat ymmärtää kahvia ja sen äärettömiä vivahteita ja mahdollisuuksia, tämä on kirja, joka on luettava. Kahvi ei ole koskaan ollut parempaa, kiinnostavampaa tai helpompaa tutkittavaa kuin nyt. Kahvintuottajilla on käytettävissään enemmän variaatioita ja tekniikoita kuin koskaan ennen, ja me kuluttajat voimme hyödyntää tätä asiantuntemusta varmistaaksemme, että juomamme kahvi on parasta mahdollista. Se, mistä kahvi on peräisin, kasvien korkeus, sadonkorjuumenetelmä, käymisprosessi, paahtoprosessi sekä keittämiseen käytetty vesi ja menetelmä ovat vain muutamia tekijöitä, jotka vaikuttavat juomamme makuun, kokemukseen ja koostumukseen. Kahvimaailman Greta Garbo, James Hoffmann, tutkii näitä avaintekijöitä tässä vankassa kirjassa, jossa tarkastellaan kahvilajikkeita, terroirin vaikutusta, sadonkorjuun ja jalostuksen tapaa, käytettäviä paahtomenetelmiä ja tapaa, jolla pavut haudutetaan. Maa maalta, Boliviasta Sambiaan, hän yksilöi keskeiset ominaisuudet ja käytännöt, jotka määräävät maan kahvin laadun. Matkalla saamme tietää kaiken espressokoneen kehityksestä perinteisen kahvin kritiikkiin. Tämä on ensimmäinen kirja, jossa kartoitetaan yli 35 maan kahvintuotantoa, ja se kattaa tietoa, jota ei ole aiemmin julkaistu kahvialan ulkopuolella. Tämä on toinen painos.
Paino: 1,1 kg
Koko: 20 × 2,4 × 25,5 cm
Muoto: 20 × 2,4 × 25,5 cm: Kovakantinen
Sivumäärä: 272
Kieli: Suomi
ISBN: 9781784724290
Kieli: englanti