The Noma Guide to Fermentation av Rene Redzepi
Varastosaldo
- Verkkovarasto 10 kpl
- Kauppa Stockholm 10 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Kööpenhaminan Noma-ravintola, joka on valittu neljä kertaa maailman parhaaksi, tarjoilee yksinomaan ruokia, joissa on vähintään yksi käynyt ainesosa. Joskus se on kirkas ja kirpeä etikka, joskus syvä miso, joskus musta valkosipuli tai eri versiot garum:sta, Rooman valtakunnan alkuaikoina kehitetystä kalakastikkeesta. Yksinkertaisesti sanottuna käyminen on yksi niistä pilareista, joista Noman maailmankuulu makupaletti rakentuu.
Olemme iloisia voidessamme tarjota tämän kirjan, jonka ovat kirjoittaneet näiden reseptien ja menetelmien kehittäjät: Noman alkuperäinen keittiömestari ja osaomistaja Rene Redzepi sekä Noman kuuluisan käymislaboratorion johtaja David Zilber. Monia kirjan resepteistä ja menetelmistä ei ole aiemmin julkaistu lainkaan. 750 kuvaa sisältävä kirja on suunniteltu ymmärrettäväksi lahjakkaalle kotikokille, ja siinä on selkeät vaihe vaiheelta etenevät ohjeet. Kaikki 100 reseptiä ovat tekijöiden yksityiskohtaisesti ja huolellisesti testaamia. Kirjan ohjeiden avulla saavutettavia lopputuotteita ovat muun muassa: koji, kombucha (eri muunnelmia), shoyu (eri muunnelmia), miso (eri muunnelmia), fermentoidut vihannekset, viinirypäleet, garum-kastikkeet sekä mustat hedelmät ja fermentoidut vihannekset.
Tekijä: Rene Redzepi & David Zilber
Kieli: englanti
Kustannus: 2018-10
ISBN: 9781579657185
Kustantaja: Artisan Division of Workman Publishing
Sivumäärä: 440 sivua.
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9781579657185 EAN: 9781579657185
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.