The Kitchen Studio - Culinary Creations by Artists on ihastuttava kirja, jossa tutkitaan esteettistä ilmaisua kansainvälisten nykytaiteilijoiden kulinaarisen mielikuvituksen ja luovuuden kautta. Kirja sisältää erilaisia jännittäviä henkilökohtaisia reseptejä, jotka esitellään taiteilijoiden omien sanojen ja kuvien kautta. Luovuus ei rajoitu pelkästään taiteilijan työhuoneeseen, vaan monilla se jatkuu keittiöön. Yli 70 taiteilijaa, kuten Ghada Amer, Jimmie Durham, Studio Olafur Eliasson, Subodh Gupta, Nikolai Haas, Jeppe Hein, Carsten Höller, Dorothy Iannone, Ragnar Kjartansson, John Lyons, Philippe Parreno, Nicolas Party, Zina Saro -Wiwa, Tiffany Sia ja Rirkrit Tiravanija, on kutsuttu jakamaan ja kuvittamaan omia reseptejään, joista jokaisesta syntyy ainutlaatuisen ilmeikkäitä ruokia. Tuloksena on jännittävä valikoima sekä makeita että suolaisia aterioita ja juomia eri puolilta maailmaa, jotka herätetään mielikuvituksellisesti eloon erilaisten luonnosten, valokuvien, kollaasien, maalausten ja henkilökohtaisten kuvien avulla. Monet mukana olevista kulinaristisista luomuksista ovat seikkailunhaluisten kotikokkien toteutettavissa, mutta sivuilla on uskomattoman monipuolinen valikoima ruokia käsitteellisestä henkilökohtaiseen, taidokkaasta yksinkertaiseen, makeasta suolaiseen, vakavasta hauskaan ja suorastaan omituiseen (ei kuitenkaan reseptiä Dalin hummeripuhelimeen). Maailmanlaajuisesti arvostetun keittiömestarin ja taiteen harrastajan Massimo Botturan esittelyn ansiosta tämä on jännittävä ja viihdyttävä lahja sekä ruoan ystäville että nykytaiteen harrastajille. Tuplasti nörttimäisyyttä ja hienostelua, ja paljon (hiilisuodatettua) vettä jää jäljelle niille, jotka jo nyt ajattelevat, että me KitchenLabissa voimme olla hieman teennäisiä!
Paino: 1,2 kg
Koko: 21 × 2,7 × 27,5 cm
Muoto: Kovakantinen
Sivuja: 288
Kieli: Englanti
ISBN: 9781838663315
Kieli: englanti