Yksi nopeimmin kasvavista ruokavaliosuuntauksista on vihdoin saanut ensimmäisen vankan oppaan, jonka avulla voi nauttia sadoista luonnostaan gluteenittomista resepteistä ympäri maailmaa. Tämä kirja todistaa, ettei gluteenittomuuden syömisen tarvitse koskaan rajoittaa makua tai kulinaarista uteliaisuutta. The Gluten-Free Cookbook sisältää 350 luonnollisesti gluteenitonta reseptiä kaikista mahdollisista maailman ruokakulttuureista, ja se tuo eksoottiset paikat keittiöösi ilman allergisten reaktioiden riskiä. Kirjassa esitellään jokapäiväisiä ruokia yli 80 maasta - esittelemällä erilaisia reseptejä, jotka ovat luonnostaan gluteenittomia sen sijaan, että turvauduttaisiin ainesosien korvaamiseen. Aamiaisesta illalliseen ja jälkiruokaan (ja jopa joihinkin välipaloihin) on helppokäyttöisiä reseptejä kaikkiin vuorokauden aikoihin, mikä tekee tästä kirjasta raskaan sarjan resurssin ja hyllyviitteen. Sen avulla on helppo laajentaa kulinaarista repertuaariasi, olitpa sitten gluteenittomalla ruokavaliolla tai halusit vain kokeilla gluteenittomia ruokalajeja. Reseptit sisältävät sellaisia hittejä kuin haudutetut fava-pavut (Egypti), kesärullat (Vietnam), herne-kinkkukeitto (Yhdistynyt kuningaskunta), katkarapuja ja grits (Yhdysvallat), pihvi chimichurri-kastikkeella (Argentiina), bibimbap (Korea), pavlova (Australia) ja vaniljatorttu (Meksiko).
Paino: 1,6 kg
Koko: 19 × 3,8 × 28 cm
Muoto: Kovakantinen
Sivumäärä: 432
Kieli: Englanti
ISBN: 9781838663131
Kieli: englanti