Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

The Art of the Restaurateur - Nicholas Lander

32
1399-14465
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot

    • Paljastelee tarinoita joidenkin maailman tunnetuimpien ravintoloiden takana ja juhlistaa ravintoloitsijan monimutkaista mutta tuntematonta taitoa.


      Nicholas Lander omisti 1980-luvulla L'Escargot'n Lontoossa. Hän on tunnettu Financial Timesin ruokakolumnisti.


      352 sivua, kovakantinen.

      Kirja on kirjoitettu englanniksi.
      Hyväksytty.

      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9780714864693 EAN: 9780714864693
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi