Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Taylors & Jones Korvbok

21
1355-11701
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 1 kpl
  • Kauppa Stockholm 1 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • GARETH JONES, DAVID TAYLOR, KERIM AKKOC, HERMAN RASMUSON

      Gareth Jones: "Olen asunut täällä suurimman osan aikuiselämästäni. Liikun enemmän ruotsalaisissa kuin brittiläisissä piireissä. Silti onnistuin törmäämään niinkin brittiläiseen asiaan kuin makkaranvalmistukseen. Enkä tarkoita mitä tahansa makkaraa, vaan jotakin, joka on lähes urbaania brittiläistä - aitoja käsintehtyjä makkaroita. Bangers. Mausteilla, jotka kuka tahansa britti ottaisi hymyillen vastaan."


      The Taylor & Jones Sausage Book sisältää reseptit yli 40 parhaan makkaran valmistukseen, mukaan lukien Italian Style Pork, Lamb Merguez, Beef and Garlic ja Cumberland Style Pork. Lisäksi on noin 50 illallisreseptiä, joissa makkaralla on päärooli, ja voit valita, käytätkö kotitekoisia vai ostettuja makkaroita. Mukana on myös reseptejä maukkaille lisukkeille, kuten sinapille, makkaraleivälle, perunasalaatille ja coleslaw'lle.



      Saat katsauksen siihen, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit valmistaa makkaroita kotikäyttöön, kuten mitä välineitä tarvitset, jauhatusaste, vinkkejä eri makuihin, säilytykseen ja säilyvyyteen. Kaiken tämän lomassa kerrotaan henkilökohtaisia anekdootteja siitä, miten eri makkarareseptit ovat syntyneet ja muita mielenkiintoisia makkarakohtaamisia.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • EAN: 9789127134102
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi