Cream of Tartar (E336) - The Kitchen Lab
1429-27720
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Vinstenin tai Cream of Tartar, kuten sitä on alettu kutsua sen jälkeen, kun se tuli laajemmin saataville amerikkalaisten vaikutuksesta, kemiallinen nimi on kaliumtartraatti. Sitä käytetään leivonnassa antamaan täyteläisyyttä ja vakautta marmorikakkuihin ja kohokkaisiin, se voi estää kermavaahdon hajoamisen ja antaa kuorrutteelle kermaisuutta. Kun margariinia lisätään, pieni määrä nopeuttaa vaahtoamista ja auttaa vakauttamaan rakennetta, mikä puolestaan lisää tilavuutta. Se estää sokeria kiteytymästä ja toimii leivonnaisten nostatusaineena. Yhdessä bikarbonaatin kanssa se muodostaa leivinjauhetta. Vihanneksia keitettäessä veteen lisätty ripaus viinikiveä auttaa niitä säilyttämään tuoreutensa. Käytetään myös joissakin makeisissa. Yleinen käyttö muualla kuin ruoanlaitossa on sen käyttö lasten leikkitaikinan valmistuksessa.
Käyttö: Annostele tarpeen mukaan. Kunnes noin 1 g munanvalkuaista kohden taikinaa tehtäessä.
Säilytys: Säilytä kuivassa, viileässä paikassa ja poissa suorasta auringonvalosta. Käytä 6 kuukauden kuluessa avaamisesta.
Ainesosat: Kalium vätetartraatti E336 (Antioksidantti)
Luvut 100g:
Energia: 1348,1kj/317,2kcal
Rasva: 0g
Hiilihydraatit: 79,3g
Josta sokereita: 0g
Valmistettu ystäviemme toimesta Erikoisraaka-aineet.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.