Yaxell Zenin kiinalaisesta hakkurista:
Kiinalainen hakkuri on alkuperäinen yleiskäyttöinen veitsi. Veitsen avulla voi tehdä suurinta osaa keittiön tehtävistä, niin isoja kuin pieniäkin. Korkean terän ansiosta veitsi on erittäin vakaa ja ohuen terän ansiosta se soveltuu tarkkoihin töihin.
Yaxell Zen on kehuttu veitsisarja! Sarjan kokkiveitsi on voittanut jo kolmena peräkkäisenä vuonna Aftonbladetin suuren veitsitestin. Veitsien terät koostuvat 37 teräkerroksesta. Ydin on kovaa VG10-terästä ja muut teräkerrokset pehmeämpää terästä. Tämä rakenne antaa veitsille upean terän yhdistettynä äärimmäiseen lujuuteen ja ruostumattomuuteen. Kovuusaste on 61 HRC.
Sarjalla on hyvin ainutlaatuinen luonne. Veitsien terissä on vasaroitu pinta, jonka Yaxell on päättänyt säilyttää veitsien yläosassa. Alaosa on kiillotettu, jotta kauniit teräslaakerit tulevat esiin. Viimeistelynä jokaista terää koristaa käsin rei'itetty logo. Veitsen kahva on valmistettu mustasta micartasta. Materiaali valmistetaan yhdistämällä pellavakangasta ja erikoismuovia korkeassa paineessa. Tuloksena on kova, vedenkestävä ja hygieeninen materiaali, joka sopii hyvin keittiöympäristöön. Kahva on kiinnitetty kahdella vahvalla teräsniitillä. Kasvattajat: Li-perhe
Sadonkorjuu: Syys-lokakuu
QingXi Imperial Sichuan-pippuri on kukkainen, upea makuelämys Han Yuanin laaksosta, joka sijaitsee vuoristossa aivan Tiibetin ylängön reunalla. Sichuanin pippuria on viljelty täällä yli 900 vuotta, ja viljelijäsukupolvet ovat onnistuneet luomaan todella upean tuotteen. Sen elegantti maku, värikäs ulkonäkö ja ihastuttava tuoksu tekivät siitä Kiinan eri keisarikuntien suosikin, ja sitä annettiin satojen vuosien ajan kunnianosoituksena, minkä ansiosta tämä arvostettu mauste säilyi. Paahda nopeasti korkealla lämmöllä ennen käyttöä, kunnes öljy alkaa vapautua ja tuoksu saavuttaa nenäkäytävät.
Tarimin fenkolinsiemenet
Nimi: Fenkolinsiemenet, Foeniculum vulgare
Alkuperä: QigXini, Tarimin alue, Kiina
Kumppani: Dennis
Sadonkorjuu: kesäkuu-lokakuu
Tämä fenkoli kasvaa Bosten-järven ympärillä Taklamakhanin autiomaan reunalla. Kuiva, lämmin ilmasto ja kylmät yöt luovat ainutlaatuisen kasvuympäristön. Siinä on makea, lämmin anistoni, jossa on vastaleikatun ruohon sävyjä. Paahdettuna siitä tulee pähkinäinen ja herkullinen. Pakollinen 5Spice-mausteessa!
Quảng Nam Kaneli
Nimi: Kaneli, kaneli, Quế Trà My, Cinnamomum Loureiroi
Kantapaikka: Quảng Nam-vuoristo, Vietnam
Viljelijät: Quế Trà My, Cinnamomum Loureiroi, Cinnamomum Loureiroi
Kantapaikka: Quảng Nam-vuoristo, Vietnam: Kasvattajat: Tre Leng Community
Sadonkorjuu: maalis-kesäkuu, loka-marraskuu
Kanelia on korjattu vuosituhansien ajan Quang Nam-vuorilla Huén muinaisen kuninkaallisen kaupungin yläpuolella Keski-Vietnamissa. Kanelin maku on monitahoinen, ja siinä on paljon tulisuutta ja makeutta. Quang Nam-kaneli kasvaa noin 1500 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella Keski-Vietnamin ylängöillä Laosin rajalla. Puu on kotoisin viereisestä Truong Sonin metsästä, ja paikalliset yhteisöt ovat jo pitkään pitäneet sitä pyhänä sen monien lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi. Tämän lajikkeen, jota kutsutaan paikallisesti nimellä Quế Trà My, viljely on monien alueen etnisten ryhmien ikivanha käytäntö, ja se on ainutlaatuinen. Puun kuoren kypsyminen parhaaseen laatuun kestää 10 vuotta. Kun puu on valmis korjattavaksi, puun tyvelle tehdään viilto, jotta kuori voi kuivua pari viikkoa ennen korjuua. Tämä kuivausmenetelmä sitoo eteeriset öljyt ja tuottaa uskomattoman tuotteen. Sopii erinomaisesti käytettäväksi 5mausteissa, öljyissä, kastikkeissa, leivonnassa, chilimuhennoksissa ja liemissä.
Lang Sonin tähtianis
Nimi: Tähtianis, tähtianis, Ngôi sao hồi, Illicium verum
Kotoisin: Lang Son, Vietnam
Kumppani: Lien
Sadonkorjuu: maalis-kesäkuu, loka-marraskuu
Tämä Pohjois-Vietnamista peräisin oleva täyteläinen tähtianis on ehdottomia suosikkejani. Se on aromikas ja savuinen, ja se sopii erinomaisesti liemiin, kuorrutteisiin ja pataruokiin. Erittäin hyvä myös chiliöljyn ja 5-mausteen valmistuksessa!
Maluku Carnation
Nimi: Neilikka, neilikka, Cengkih, Syzygium aromaticum
Kantapaikka: Molukit, Indonesia
Kumppani: Adi Wijaya
Sadonkorjuu: Joulukuu-huhtikuu
Tämä neilikka on kotoisin Itä-Indonesiassa sijaitsevien Molukkien saarilta, josta se myös on peräisin. Tällä alkuperäisellä mausteella on käyty vuosituhansien ajan kauppaa Kiinan kanssa, ja sillä on erityinen asema kiinalaisessa keittiössä. Siinä on makea, lämmin, mentolimainen luonne, joka sopii kaikkeen marinadeihin, maustesekoituksiin ja kuumiin juomiin.
Tietoa The Pepper Questista:
Tarjoamme keittiöille mausteita ylivoimaiseen makuun suoraan lähteestä. Hankinta on tärkein yksittäinen tekijä pippurin ja mausteiden kanssa työskenneltäessä. Ja tämän The Pepper Quest osaa parhaiten. Tuomme ainutlaatuista ja ainutlaatuista laatupippuria suuhusi ja samalla mahdollistamme pienviljelijöille oman yhteiskunnallisen yrityksen perustamisen.
Pakkaus sisältää myös valkoisen lyijykynän pyyhekuminalla ja teroittimen Faber Castellilta.
Pakkaus sisältää myös valkoisen lyijykynän pyyhekuminalla ja teroittimen Faber Castellilta.