Värikäs kuumuus ja rohkeat maut suoraan Meksikon gastronomisesta ruokakulttuurista. Sen keittiö on laaja ja elinvoimaisen rikas, ja siinä on vaikutteita atsteekeilta, mayoilta, espanjalaisilta ja ranskalaisilta sekä joitakin aasialaisia vaikutteita Manilan ja Acapulcon kauppareitin kautta. Taqueria Flavors -mallisto sisältää bestsellereitämme, jotta voit luoda kotona oman taquerian aidoilla meksikolaisilla mauilla!
Adobo on klassinen grillimauste Meksikossa, ja sen avulla grillaat tai paistat kanan tai kunnon lihapalan täydelliseksi.
Taco mausteseos lihalle, vihanneksille tai kanalle. Valmis seos, valmistele lempiainekset paistinpannulla ja paista öljyssä + nestettä ja hauduta liedellä noin 20 minuuttia.
Green Hatch Chile Blend on yksinoikeudella valmistettu mauste ja dry rub, jossa käytetään ainutlaatuista Hatch Chileä® Uudesta Meksikosta, jossa on kerroksittain monimutkaisia, monikerroksisia makuprofiileja. Täydellinen rub sianlihalle, naudanlihalle, kanalle tai kalalle monimutkaisen maun ja miedon lämmön saavuttamiseksi. Kokeile tätä maustetta short ribseille, kanan reisille, porsaan ulkofileelle, kalatacoille, salsa verdelle, meksikolaisille chilipadoille, lihamurekkeelle, enchiladoille tai papupadoille. Raikas ja kirpeä grillissä, mausteseoksen makuprofiili syvenee ja kukoistaa hitaasti valmistetuissa ruokalajeissa, kuten chilipadoissa tai tacoihin tarkoitetuissa lihamurekkeissa.
Perulaisen Jalapeño Lime -mausteseos antaa herkullisen hapokkuuden kanalle, kalalle ja kasviksille. Sekoita jogurtin/majoneesin kanssa dippikastikkeeksi seuraavan tacon päälle tai tarjoa rapeiden kanansiipien tai grillattujen vihannesten kanssa. Kokeile salaattikastikkeissa, marinadeissa tai melkeinpä missä tahansa, mikä kaipaa potkua sitrushedelmistä ja jalapeñosta.