Svensk ostkultur i recept och formspråk : Ett arv att förvalta - Martin Ragnar
41 €
- En bok som håller vad den lovar och innehåller allt om svensk ostkultur
- Täcker perspektivet från de första svenska ostarna till framtiden
1355-24114
Varastosaldo
- Verkkovarasto 3 kpl
- Kauppa Stockholm 3 kpl
- Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Martin Ragnar on uskomattoman tuottelias kirjoittaja, joka on mukana niin monilla eri ruokaan liittyvillä aloilla, mutta myös muissa asioissa. Hänen titteleitään ovat insinööri, tutkija, kulttuurintutkija ja kirjailija, ja hänen kirjallisuusluettelossaan on nimikkeitä rautatiehistoriasta, Visbyn sokerijalostamoista, peltomarjoista ja muusta vähän suppeammasta.
Tämä kirja kertoo ruotsalaisen juustokulttuurin synnystä ja kehityksestä aina alkuajoista nykypäivän pieniin ja suuriin meijereihin ja juustonvalmistajiin. Hän käy läpi, miten juustoa valmistetaan, miten juusto saa makunsa, rakenteensa ja värinsä, lehmien rehun ja maantieteellisen sijainnin vaikutuksen juustoon ja paljon, paljon muuta. Kirjassa on myös paljon juustojen etikettejä menneisyydestä, mikä on aivan ihanaa. Lyhyesti sanottuna nimi Svensk Ostkultur kuvaa hyvin sitä, mitä kirja sisältää.
Kirjailija: Martin Ragnar
Graafinen suunnittelu: T. T. Carlsson
Kustantaja: Carlssons
Kieli: ruotsinkielinen
Kustannusvuosi: 2013
Kirjasintyyppi: Kovakantinen
Sivujen lukumäärä: 196
Kieli: ruotsi
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9789173315395 EAN: 9789173315395
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.