Simppeliä & klassista -kirjassa Jane Hornby on luonut erittäin kätevän ja helposti lähestyttävän vaiheittaisen reseptikirjan kotiruoan valmistukseen, johon on koottu parhaita paloja kolmesta Phaidon-yhtiön bestselleristä: What to Cook & How to Cook It, Fresh & Easy ja What to Bake & How to Bake It. Hornbyn reseptien kauneus on siinä, miten helppoa niiden valmistaminen on ja miten helppoa niitä on seurata yksityiskohtaisten vaihe vaiheelta etenevien valokuvien ja valmiiden ruokien upeiden kuvien ansiosta. Se on täynnä suosituimpia kansainvälisiä reseptejä yrttikuorrutetusta karitsasta Eggs Benedictiin ja marjamuruja sisältävästä jäätelöstä suklaamousseen kirsikoilla, ja se sopii myös loistavaksi peruskeittokirjaksi tai ensimmäiseksi keittokirjaksi, jonka avulla pääset alkuun ruoanlaitossa. Sisältää myös reseptejä, kuten paistettua kanaa tarragonikastikkeella, Huevos Rancheros (meksikolaiset maustetut pavut munien kanssa) ja The Sunday Times Magazine -lehdessä esiteltyjä suklaaproviteroleja.
Paino: 2,15 kg
Koko: 22 × 27 cm
Muoto: Kovakantinen
Kieli: Englanti
ISBN: 9780714878119
Kieli: englanti