Silkkigeeli (E471)
Silkkigeeli on suunniteltu erityisesti helpottamaan jäätelön ja sorbetin valmistusta. Kuten nimestä voi päätellä, lisäaine antaa valmistamillesi tuotteille silkkisen rakenteen. Lisää pieni määrä normaalisti käyttämääsi reseptiin. Silk Gel antaa yksinkertaisesti paremman koostumuksen ja koostumuksen ja parantaa myös säilyvyyttä. Sitä voidaan käyttää myös kastikkeiden ja kermavaahdon koostumuksen parantajana.
Käyttö
Se toimii parhaiten, kun sitä lisätään kuumaan taikinaan, mutta se toimii myös kylmissä taikinoissa - edellyttäen, että siihen sekoitetaan ensin tilkka lämmintä vettä. Annostele 3-5 grammaa litraa kohden.
Sisältö: Silkki geeli (E471)
Varastoi kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa.
Varastoi kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa.