Vetoketjupussit niille, jotka haluavat kokata sous-vide, mutta joilla ei ole tyhjiökonetta. Jos haluat käyttää näitä pusseja sous-vide-kypsennykseen, käytä "vesi upotusmenetelmää".
nVesi upotusmenetelmä voi olla pitkä ja hankala nimi, mutta se toimii yksinkertaisesti. Upota kypsennettävää ruokaa sisältävä pussi vesihauteeseen mahdollisimman lähelle vetoketjupussin reunaa - jotta pussista saadaan puristettua mahdollisimman paljon ilmaa ulos. Saatat joutua työskentelemään käsilläsi, jotta saat mahdollisimman paljon ilmaa ulos. Sulje sitten pussi ja voilà - olet valmis aloittamaan sous-vide-kypsennyksen!Voit tietysti käyttää pusseja ruoan pakastamiseen. Purista vain mahdollisimman paljon ilmaa ulos ja sulje. Nämä pussit suojaavat ruokaa myös pakastepalamiselta. On huomattava, että ne kestävät lämpötiloja -40 ja 90 celsiusasteen välillä - et siis voi keittää niitä. Pusseja on kahta kokoa: 20 x 1 litraa ja 15 x 3 litraa.