Kirja saattaa tuntua KitchenLabin henkilökunnasta sisäiseltä, mutta jos olet kaukana myymälöistämme tai et yksinkertaisesti halua kuunnella meidän paasaustamme rakastamistamme tuotteista, voit nyt lukea sitä mukavasti omassa kodissasi. Tools For Food tutkii 250 rakastetuimman ja jännittävimmän keittiötarvikkeemme historiaa ja sitä, miten ne ovat muuttaneet tapaamme syödä ja elää. 1200-luvun mongolialaisista tuliastioista 1600-luvun kiinalaisiin saksiin, rakastetuista Tupperware-ruokapakkauksista ikoniseen puoliksi toimivaan Alessin sitruunapuristimeen. Kirjassa on paljon suosittuja vempaimia sekä kustantajan luokittelemia vähemmän tunnettuja esineitä (toki kaikki löytyy jokaisen KitchenLabin työntekijän kotoa!). Alkeellisista työkaluista kehittyneisiin esineisiin, joita ovat luoneet esimerkiksi Le Creuset, Joseph Joseph, IKEA, Tala, Rosti, Pyrex, Oxo Good Grips, Droog, Staub ja monet muut merkit. Lukija pääsee matkalle maapallon ympäri ja tutkii, miten ja mitä me valmistamme, on muuttunut vuosisatojen aikana, mikä osoittaa yhtäläisyyksiä ja monimuotoisuutta eri aikoina ja kulttuureissa. Jokaiseen kuvaan liittyy perustarvikkeista design-esineisiin teksti, jossa kuvataan esineen alkuperä sekä erittäin mielenkiintoisia faktoja sen suhteesta kulttuuriin ja ruoanlaittoon.
Paino: 1,3 kg
Mitat: 20 × 3,0 × 24 cm
Muoto: Kovakantinen
Sivuja: 304
Kieli: Englanti
ISBN-numero: 9781784884048
Kieli: englanti