Tietoa Microplanen kuorimaveitsestä
Microplanen klassinen kuorimaveitsi - ilman kaikkea turhaa. Tämä on tuote, joka on erittäin hyödyllinen monissa yhteyksissä. Ensisijaisesti sitä käytetään sitrushedelmien kuorien hienoksi raastamiseen, minkä se tekee paremmin kuin mikään muu markkinoilla oleva tuote. Sen patentoidut syövytetyt terät - perinteisten rei'itettyjen terien sijaan - tuottavat tasaisen ja nopean tuloksen. Käytämme sitä myös valkosipulin, parmesaanin ja muskottipähkinän raastamiseen. Nämä kestävät vuosia jatkuvassa käytössä
Tietoa Microplanesta
Amerikkalainen yritys Microplane asettaa standardit huippuluokan raastimille. Monet kokit ja leivonnaiskokit ympäri maailmaa pitävät sitä itsestään selvänä valintana. Me KitchenLabissa käytämme omamme aina, kun jotain pitää raastaa, kuoria tai viipaloida. Microplane-raudalla voit raastaa useimmat asiat ja terät säilyttävät terävyytensä erittäin pitkään. Raastimet koostuvat pienistä partaveitsenterävistä reunoista, jotka on syövytetty, eikä rei'itetty, kuten perinteiset raastimet ovat.
Kanadalaisnainen keksi vuonna 1994 leipoessaan appelsiinipiirakkaa, että syövytetyt terät toimivat niin hyvin keittiössä. Turhautuneena raastimensa huonoon suorituskykyyn hän nappasi miehensä raastimen Microplanelta, joka oli tuolloin rakennusalan tuotemerkki. Kuten voitte kuvitella, he vaihtoivat nopeasti suuntaa ja ovat nyt rakastettu työkalu keittiöissä ympäri maailmaa.
Heidän viiltosuojakäsineensä terävyys on edelleen suosittu tuote meillä. Löydät sen täältä.