Mansikoita ja dippejä on helppo valmistaa, ja ne sopivat useimpien ruokien kanssa. Dippikastikkeet, välipalat ja sormiruoka luovat juhlallista tunnelmaa, ja ne on helppo ja nopea valmistaa alkupalaksi tai perjantai-illan välipalaksi. Käytä sekoitusten pohjana jogurttia, majoneesia tai vegaanista vaihtoehtoa. Pieni makeus voi tehdä hyvää, joten sekoita joukkoon teelusikallinen hunajaa. Sekoita esimerkiksi Peruvian Jalapeno Lime kreikkalaiseen jogurttiin, niin saat ihanan dipin välipaloille tai vihanneksille. Popcorn - popcornia tavalliseen tapaan voissa tai öljyssä. Ripottele sitten päälle jokin mausteseoksistamme saadaksesi erilaisen ja ainutlaatuisen maun. Kokeile ripotella hunajaa popcornin päälle maustamisen jälkeen. Makea ja suolainen ja tulinen on viettelevä yhdistelmä.
Pähkinät - paahda suosikkisi luonnonpähkinöitä uunissa leivinpaperilla; ripottele päälle öljyä ja mausteseosta, 175 g, noin 15 minuuttia. Poista ja jäähdytä ja tarjoile välipalaksi juoman kanssa.
Chipotle Honey - tarjoaa tulisia, savuisia ja makeita sävyjä chipotle-chilistä, appelsiinista ja hunajasta. Sopii hyvin myös dippikastikkeisiin majoneesiin sekoitettuna.
Pizzamauste - antaa ihanan valkosipulin, yrttien ja aurinkokuivattujen tomaattien maun.
Perulaisen Jalapeño Lime -mauste antaa happamuutta ja tulisuutta. Sopii hyvin myös jogurtti/majoneesi 50/50:een sekoitettavaksi raikkaaksi dippikastikkeeksi.
Saigon Cinnamon Blend, jossa on aromaattista kanelia, kardemummaa ja mausteneilikkaa. Täydellinen hunajaisen välipalan kanssa.
Kaiken kaikkiaan hyvä.