POLPO on yksi Lontoon suosituimmista ravintoloista. Sohon sivukadulla sijaitsevassa Russel Normanin ravintolassa tarjoillaan venetsialaiseen perinteeseen perustuvaa ruokaa. Ruoka on yksinkertaista, innovatiivista ja ylenpalttisen herkullista ja niin hyvää, että huhujen mukaan Venetsiassa syntynyt henkilö on itse asiassa hyväksynyt ruoan. Kirjan 140 reseptin joukossa on muun muassa caprese-pinoja, kesäkurpitsaperunoita, parsaa parmesaanin ja anjovisvoin kera, pähkinärisottoa, arancinia, kanin cacciatorea, lämmintä ankkasalaattia, jossa on märkiä saksanpähkinöitä ja punajuurta, rapeita vauvapizzoja kinkun ja rucolan kera, kampasimpukoita sitruunan ja piparminttujuuston kera, makrillitartaria, linguineja simpukoiden kanssa, kokonaisia kultalahnoja, lämmin kalmarisalaatti, pehmytrapuja parmesaanivoissa fenkolisalaatin kera, saksanpähkinä-hunaja-semifreddoa, tiramisùa, hiilihapollisia bellinejä ja raikkaita appelsiinispritzereitä. Toisin sanoen on mahdollista koota juhlava illallinen kotitehtävien tekemisen jälkeen! Jenny Zarinsin upeilla valokuvilla, jotka ikuistavat Venetsian piilotetut kadunkulmat, vilkkaat bàcari-baarit ja saastuneet kanavat, POLPO on häikäisevä juhla Italian vähälle huomiolle jääneestä keittiöstä.
Paino: 1,15 kg
Koko: 18 × 26,5 cm
Muoto: Kovakantinen
Kieli: Englanti
ISBN: 9781408816790
Kieli: englanti