Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Det nordiska skafferiet: torkning, mjölksyrning, fermentering... av Johan Björkman

21
1355-21273
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 1 kpl
  • Kauppa Stockholm 1 kpl
  • Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot

    • Perinteisiä säilytysmenetelmiä käyttämällä voit luoda modernin pohjoismaisen ruokakomeron, josta voit valita myös vuoden pimeimpään aikaan. Johan Björkman kuivaa, fermentoi, suolakurkkua, sekoittaa omaa yrttisuolaa ja maustaa öljyä ja etikkaa. Kirjassa on yli 100 reseptiä kaikkeen puolukkajauheesta, villivalkosipulikaprista ja nokkossuolasta klassiseen punajuurikastikkeeseen, maitohapatettuun kaali ruohosipuliin ja käyneeseen raparperiin. Kirjan lopussa on ehdotuksia kokonaisista ruokalajeista, joita voit koota ruokakaapistasi löytyvistä aineksista.

      Johan Björkman on Trollhättanista kotoisin oleva tiskaaja, joka työskentelee nykyään Göteborgin Koka-ravintolan keittiömestarina. Ravintolalla on yksi tähti Michelin-oppaassa, ja se keskittyy moderniin länsiruotsalaiseen ruokakulttuuriin ja hienoihin raaka-aineisiin. Kirja on yhteenveto tekniikoista, joita Johan on käyttänyt viimeisten kymmenen vuoden aikana, jotta yrttejä ja
      kasviksia olisi saatavilla ympäri vuoden.
      "Keittiömestari Johan Björkmanin teoksessa The Nordic Pantry (Pohjoismainen ruokakomero) näen muitakin tapoja käyttää kuusenkerkkiä, kuten rypsiöljyn maustamiseen tai kapriksin valmistukseen. Hänen kirjansa on täynnä neuvoja, vinkkejä ja kauniita valokuvia, ja siinä näytetään, miten metsästä ja pellosta voi luoda pohjoismaisen talvikomeron. Miten olisi nokkossuola? Kuivatut villiruusun lehdet? Pihlajanlehtiviinietikkaa? Tässä on hieno resepti paistetuille maa-artisokille, joka ottaa kaiken irti hieman kovassa kuoressa olevasta mausta (...) Makunystyräni selaavat iloisesti sivu sivulta. Näin haluan elää ja syödä, ajattelen kaihoisasti."
      Göran Greider, Aftonbladet

      Pohjoismainen ruokakomero: kuivaus, maitohapotus, käyminen, marinointi, öljy, etikka ja suola
      Sivumäärä
      174
      Kustannuspäivä
      2019-03-28

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789127161733 EAN: 9789127161733
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi