Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Pizza Napoletana av Besmir Balaj & Ville Ilola

 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 2 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Kun yhdeksän vuotta sitten yritimme ensimmäistä kertaa valmistaa pizza napoletanaa omassa uunissamme Villessä, meillä ei ollut aavistustakaan, kuinka pitkälle tämä intohimo johtaisi meidät; kaikki tekemämme pizzat, kaikki rakentamamme uunit, kaikki matkat Napoliin. Se kaikki on lähtöisin yhdestä asiasta - täydellisen pizza napoletanan tavoittelusta. Olemme asettaneet etusijalle täsmälleen kaiken sen, mikä ei tee pizzastamme parempaa.

      Pizza napoletana on pohjimmiltaan kaksi keskeistä asiaa: taikina ja uunissa kypsyminen. Tavoitteenamme on täydellinen taikina. Aloittaessamme tiesimme vain käyttää vettä, suolaa, hiivaa ja jauhoja. Olemme kokeilleet ja testanneet tietämme siihen pisteeseen, jossa olemme nyt. Hyvän taikinan lisäksi tarvitaan korkeaa lämpötilaa, ja olemme testanneet kaikkea tavallisista kotiuunista todellisiin nafolaisiin puulämmitteisiin uuneihin. Tavoitteenamme tämän kirjan kanssa on, että sinun verenpaineesi ei tarvitse olla yhtä korkea kuin meidän, vaan toivomme voivamme antaa sinulle kaikki ne vastaukset, joiden eteen olemme tehneet kovasti töitä. Ja jos kaksi tavallista tyyppiä, jotka tuskin osasivat edes keittää perunaa, pystyvät tähän, niin pystyt sinäkin.


      Pizza Napoletana antaa sinulle reseptit ja 18 pizzareseptiä, joita tarvitset, jotta voit syödä todella hyvää apoliittista pizzaa. Kirja koostuu tyhjentävästä teknisestä osasta, jossa käydään konkreettisesti läpi, miten saavutetaan optimaalinen taikina ja olosuhteet uunisi tai puuhellasi perusteella. Saat myös tietoa ja faktoja siitä, mitä taikinalle oikeastaan tapahtuu, miten lämpö vaikuttaa pizzaan sitä paistaessasi ja muita taustalla vaikuttavia tekijöitä.


      Ville Ilola ja Besmir Balaj ovat omistaneet viimeiset yhdeksän vuotta neapoliittiselle pizzalle. Keväällä 2014 he avasivat pizzeria Lilla Napolin hylätylle parkkipaikalle Falkenbergiin. Siihen asti Ville oli työskennellyt aurinkosuojan asentamisen parissa ja Besmir laattojen asentajana. Joka päivä töiden jälkeen he tapasivat leipoa pizzaa, kokeilla taikinaa, tehdä omaa mozzarellaa ja tehdä säännöllisiä tutkimusmatkoja Napoliin. Rakentavan vuoropuhelun kautta he keksivät jatkuvasti uusia ja parempia ratkaisuja.

      Kieli: ruotsi
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9789127148178 EAN: 9789127148178
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi