Pastarulla Lasange
Pastarullia on kolme erilaista - yksi lasagnelle, yksi fettuccinelle ja yksi tagliatelle. Pastarullat myydään erikseen.
Avaa rullan siipimutteri, aseta mukana toimitettu sovitin koneen vetopesään ja aseta rulla päälle, lukitse siipimutterilla, kun rulla on tukevasti paikallaan. Kallista kone kyljelleen.
Pastarullat sopivat kaikkiin koneen malleihin 1-30.
Käyttövinkkejä:
- Rullille tulee käyttää vain pastataikinaa.
- Ensimmäinen taikinanpala käytetään lisälaitteen puhdistamiseen, minkä jälkeen se tulee heittää pois.
- Lasagnelevyjen leveys on 140 mm, fettuccinen leveys 6,5 mm ja tagliatellen leveys 2 mm.
- Käsittele vain pieni annos pastataikinaa kerrallaan. Aloita lasagnelevyjen valmistaminen lasagnerullalla ja käsittele suurimmalla välyksellä (6) 6-8 kertaa ennen kuin vähitellen pienennät paksuutta. Taita taikina kaksinkertaiseksi jokaisen syötön välillä.
- Kun haluat tehdä tagliatellea tai fettuccinea, käytä pastalevyjä.
- Käytä konetta alhaisella nopeudella, kun valmistat pastaa.
- Älä koskaan laita sormia tai vieraita esineitä rullan sisään. Älä nojaa rullan päälle koneen ollessa käynnissä.
- Puhdista pastatarvikkeet hienolla harjalla tai pehmeällä liinalla. Pastarullia ei saa koskaan puhdistaa tai upottaa veteen, sillä ne voivat ruostua.
- Anna valmiin pastan kuivua noin 10 minuuttia ennen keittämistä suolatussa vedessä.