Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Pastarullat Lasagne - Ankarsrum Original

 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Pastarulla Lasange


      Pastarullia on kolme erilaista - yksi lasagnelle, yksi fettuccinelle ja yksi tagliatelle. Pastarullat myydään erikseen.
      Avaa rullan siipimutteri, aseta mukana toimitettu sovitin koneen vetopesään ja aseta rulla päälle, lukitse siipimutterilla, kun rulla on tukevasti paikallaan. Kallista kone kyljelleen.


      Pastarullat sopivat kaikkiin koneen malleihin 1-30.


      Käyttövinkkejä:
      - Rullille tulee käyttää vain pastataikinaa.
      - Ensimmäinen taikinanpala käytetään lisälaitteen puhdistamiseen, minkä jälkeen se tulee heittää pois.
      - Lasagnelevyjen leveys on 140 mm, fettuccinen leveys 6,5 mm ja tagliatellen leveys 2 mm.
      - Käsittele vain pieni annos pastataikinaa kerrallaan. Aloita lasagnelevyjen valmistaminen lasagnerullalla ja käsittele suurimmalla välyksellä (6) 6-8 kertaa ennen kuin vähitellen pienennät paksuutta. Taita taikina kaksinkertaiseksi jokaisen syötön välillä.
      - Kun haluat tehdä tagliatellea tai fettuccinea, käytä pastalevyjä.
      - Käytä konetta alhaisella nopeudella, kun valmistat pastaa.
      - Älä koskaan laita sormia tai vieraita esineitä rullan sisään. Älä nojaa rullan päälle koneen ollessa käynnissä.
      - Puhdista pastatarvikkeet hienolla harjalla tai pehmeällä liinalla. Pastarullia ei saa koskaan puhdistaa tai upottaa veteen, sillä ne voivat ruostua.
      - Anna valmiin pastan kuivua noin 10 minuuttia ennen keittämistä suolatussa vedessä.
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 920900063 EAN: 7350061085373
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi