Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Pastakurssi Pastahantverketin kanssa, 1-osa (Tukholma)

1317-25407
Päivämäärä:
2023-04-01 (10: 00-14: 30)
2023-04-01 (10: 00-14: 30) 2023-09-16 2023-10-07 2023-11-25
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Paikka: KitchenLab Tukholma (Birger Jarlsgatan 106) - koekeittiö Paikkoja: max 6 osallistujaa Ilmoittautuminen on sitova, ostettua paikkaa ei peruta, mutta sen voi vaihtaa toiseen. Tervetuloa pastakurssille, jolla opit vaivaamaan aidon ja oikean pastataikinan, kaulitsemaan sen italialaisella kaulimella (mattarello) ja valmistamaan niin täytettyä kuin täyttämätöntäkin pastaa. Opit loihtimaan seuraavia pastoja: tortelloni, fagottini tai ravioli sekä tagliatelle, pappardelle, farfarelle, sorpressini, garganelli. Jälkimmäisissä pastoissa ei ole täytteitä. Haluatko oppia tekemään pastaa aidon sfoglinan opettamana? Pastahantverketin kurssilla opit kaulitsemaan pastaa käsin ilman laitteita. Opit käyttämään niin sanottua mattarelloa eli italialaista pitkää kaulinta, jota käytetään juuri tähän tarkoitukseen. Se on sekä helppoa että vaikeaa. Helppoa siksi, että opittuasi kaulitsemaan käsin voit helposti jatkaa myös kotona. Vaikeinta on, että kaulitsemiseen on useita tekniikoita. Opit nämä yhden kurssipäivän aikana. Tietoja Helena "Pastahantverket" Törnblomista Perustin Pastahantverketin, koska rakastan pastaa ja sen käsintekemisen taitoa. Pastassa on paljon opittavaa: tarkkuutta, kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä. Rohkeutta yrittää aina uudelleen ja uudelleen luovuttamatta. On paljon opittavaa pastan – Fatto a mano – valmistuksessa kokonaan käsin."
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi