Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Octaphilosophy av André Chiang & Lotta Jörgensen

52
1399-14472
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • The Eight Elements of Restaurant André

      Kulinaarinen filosofia huippukokki André Chiangilta, jonka ravintola André on maailman 50 parhaan ravintolan listalla ja Aasian parhaiden ravintoloiden listalla sijalla 5.

      Kokki-isäntä André Chiangin johtaman ravintola Andrén ruokalistan keskipisteenä on hänen "Octaphilosophy" -nimellä kulkeva ruokafilosofiansa, jossa otetaan huomioon Chiangin gastronomian kahdeksan elementtiä: suola, rakenne, muisti, puhdas, terroir, etelä, käsityöläinen ja uniikki.

      Octaphilosophy, tutkii 365 päivää hänen ravintolassaan. Sisältää dramaattisia välipaloja, tarkkaan valmistettuja ruokia ja huolellisia makeisia jokaisen sesongin aikana, ja dokumentoi tarinat ja prosessit jokaisen ruokalajin takana, Chiang kertoo ainutlaatuisesta lähestymistavastaan ruokaan, jossa yhdistyvät aasialaisen gastronomian tekninen tarkkuus ja ranskalaisen kulinaristisen etusija tuotteille, tuottajille ja kausiluonteisuudelle.

      Runsaasti kuvitettu valokuvilla työskentelevästä keittiöstä ja lopullisista tuloksista, Octaphilosophy on yksi ensimmäisistä keittokirjoista, jotka kuvaavat Aasian nousevaa gastronomista näyttämöä ja sen johtavaa puolestapuhujaa.

      Kieli: englanti
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 9780714871158 EAN: 9780714871158
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi