Nopi sisältää yli 120 suosituinta ruokalajia Yotam Ottolenghin samannimisestä innovatiivisesta lontoolaisesta ravintolasta. Se on kirjoitettu yhdessä Nopin pitkäaikaisen keittiömestarin Ramael Scullyn kanssa, joka tuo omaleimaisen aasialaisen vivahteensa siihen, mikä on monille meistä jo tuttua Ottolenghin keittiötä. Olitpa sitten Nopin kanta-asiakas, joka haluaa tietää suosikkiruokansa salaisuuden, tai Ottolenghi-fani, joka haluaa kokeilla ravintolamaista keittiötä, tämä reseptikokoelma inspiroi, haastaa ja ilahduttaa sinua ja vieraitasi. Kaikki reseptit on mukautettu ja tehty mahdolliseksi kotikokille, jotta hän voi valmistaa niitä kotona. Reseptit vaihtelevat vaikeusasteeltaan, joten kaiken tasoisille kokkaajille on tarjolla jotakin. Kirjassa on Ottolenghin faneille jo tuttuja ruokia, kuten munakoisoalkuruoka mustan valkosipulin kera tai paahdettu kurpitsa makeiden tomaattien kera. Lisäksi kirjassa on monia ruokia, jotka haastavat kotikokin, sillä niiden avulla voit luoda kotona uudelleen joitakin ravintolan tunnusomaisia ruokia, kuten naudanlihakroketteja tai persialaista rakkausriisiä. Nopi on jaettu alkuruokia ja lisäkkeitä, kala-, liha- ja kasvisruokia, jälkiruokia, brunssia, välipaloja ja cocktaileja käsitteleviin lukuihin, ja sen avulla on helppo suunnitella menu mihin tahansa tilaisuuteen ja tarkoitukseen.
Paino: 1,70 kg
Koko: 20 × 28 cm
Muoto: Kovakantinen
Kieli: Englanti
ISBN: 9780091957162
Kieli: englanti