Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Mylly - Ankarsrum Original

153
1270-11751
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 2 kpl
  • Kauppa Stockholm 2 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Hiomakone sisältää hiomakoneen kotelon, jossa on hiomarulla, 4-teräisen veitsen, 4,5 mm:n rei'itetyn kiekon, syöttöpöydän, syöttötulpan, roiskesuojan ja 3 makkarasarvea 10/20/25 mm. Kukin lisävaruste on ostettavissa erikseen.

      Asenna hiomakotelo vetopesän ympärille, kiristä siipimutteri ja aseta hiomarulla niin, että se menee tukevasti pesään.
      Hiontaa varten asenna veitsi (veitsen reunan tulee osoittaa reikälevyä kohti) ja reikälevy, kiinnitä lukkorenkaalla ja kippaa kone kyljelleen.
      Makkarantäytettä varten asenna makkararengas ja makkarasarvi, kiinnitä lukitusrenkaalla ja kallista kone kyljelleen.

      Mylly sopii kaikkiin konemalleihin 1-30.


      Käyttäjän vinkkejä:
      - Älä kiristä lukitusrengasta liikaa, kun asennat myllyn. Lukitusrengas kiristyy vääntömomentin vaikutuksesta, kun jauhin on käytössä, ja sitä voi olla vaikea löysätä.
      - Jos liha on vaikeasti jauhettavaa, jäähdytä se ennen jauhamista tai esihio 8 mm:n reikäkiekolla.
      - Puhdista jäämät jauhimesta jauhamalla kuori, sipuli tai peruna läpi.
      - Käytä aina syöttötulppaa syöttämiseen, älä työnnä mitään vieraita esineitä, kuten veitsiä tai haarukoita, jauhimen koteloon.
      - Kun täytät makkaroita, on hyvä jäädyttää jauhin ennen käyttöä.
      - Jos makkaraan pääsee ilmaa, pysäytä kone ja työnnä ilma varovasti takaisin ilma-aukon kautta.
      - Voitele makkaran sarvi hieman makkararasvalla, jotta sulan kierteittäminen helpottuu.
  • Toimitus
    • Valmistajan tuotenumero: 920900057 EAN: 7350061085021
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi