Mycryo kaakaovoijauhe, 600g - Callebaut
Varastosaldo
- Verkkovarasto 4 kpl
- Kauppa Stockholm 4 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
Suositellut lisätarvikkeet
-
Tuotetiedot
-
Mycryo™ on 100 % luonnontuote, joka koostuu puhtaasta kaakaovoista jauheena. Tämä erityinen kaakaovoi mullistaa suklaan temperoinnin ja tekee siitä nopeaa, helppoa ja kätevää.
Kaakaovoi soveltuu erinomaisesti myös suklaaväriin sekoitettavaksi, esim. suklaamuottien maalaamiseen.
Miten suklaa temperoidaan Mycryolla:
Lämmitä suklaa lajikkeen mukaiseen loppulämpötilaan (28-32 °C) ja lisää noin 2 % Mycryo™:a. Sekoita huolellisesti ja hyvin, jotta kaakaovoi jakautuu suklaaseen ja saat täydellisesti kiteytyneen suklaan. Testaa suklaa ikään kuin karkaistuna ennen kuin alat työstää sitä.
Sen lisäksi, että Mycryo on helpompaa kuin taulukointi, se antaa suklaallesi enemmän kiiltoa ja kovemman pinnan.
Aivan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, Mycryo™ on myös loistava kasvirasva paistamiseen ja grillaamiseen. Se kestää korkeita paistolämpötiloja paremmin kuin voi tai öljyt eikä pala. Lisäksi Mycryo™ tuo esiin herkimpienkin raaka-aineiden, kuten kampasimpukoiden tai hanhenmaksan, luonnolliset maut. Yksinkertaisesti kääri vihannekset, liha, kala tai siipikarja Mycryo™:ssa ja paista tai grillaa kuumalla pannulla tai kuumalla grillillä. Voit jopa sekoittaa Mycryo®:n yrttien tai mausteiden kanssa.
Mycryo on maultaan neutraalia ja väriltään valkoista.
Nettomäärä: 600 g
Merkintä: Kaakaovoi
Ainesosat: Kaakaovoi.
Varastointiohjeet: Säilytä tuote puhtaassa, kuivassa (suhteellinen kosteus max. 70 %) ja hajuttomassa tilassa.%) ja hajuttomassa ympäristössä.
Ravintoaineilmoitus per 100g
Energia Kj 3766 kJ
Energia 900 kcal
Rasva 100 g
Josta tyydyttyneitä rasvoja 60,2 g
Hiilihydraatti 0 g
Josta sokereita 0 g
Valkuainen 0 g
Suola 0 g"}" data-sheets-userformat="{"2":257,"3":{"1":0},"11":4}">100 % puhdas kaakaovoi mikrojauhemuodossa, joka sisältää vakaita kiteitä ja kestää korkeita lämpötiloja.
Mycryo™ on 100 % luonnontuote, joka koostuu puhtaasta kaakaovoista jauheena. Tämä erityinen kaakaovoi mullistaa suklaan temperoinnin ja tekee siitä nopeaa, helppoa ja kätevää.
Kaakaovoi soveltuu erinomaisesti myös suklaaväriin sekoitettavaksi, esim. suklaamuottien maalaamiseen.
Miten suklaa temperoidaan Mycryolla:
Lämmitä suklaa lajikkeen mukaiseen loppulämpötilaan (28-32 °C) ja lisää noin 2 % Mycryo™:a. Sekoita huolellisesti ja hyvin, jotta kaakaovoi jakautuu suklaaseen ja saat täydellisesti kiteytyneen suklaan. Testaa suklaa ikään kuin karkaistuna ennen kuin alat työstää sitä.
Sen lisäksi, että Mycryo on helpompaa kuin taulukointi, se antaa suklaallesi enemmän kiiltoa ja kovemman pinnan.
Aivan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, Mycryo™ on myös loistava kasvirasva paistamiseen ja grillaamiseen. Se kestää korkeita paistolämpötiloja paremmin kuin voi tai öljyt eikä pala. Lisäksi Mycryo™ tuo esiin herkimpienkin raaka-aineiden, kuten kampasimpukoiden tai hanhenmaksan, luonnolliset maut. Yksinkertaisesti kääri vihannekset, liha, kala tai siipikarja Mycryo™:ssa ja paista tai grillaa kuumalla pannulla tai kuumalla grillillä. Voit jopa sekoittaa Mycryo®:n yrttien tai mausteiden kanssa.
Mycryo on maultaan neutraalia ja väriltään valkoista.
Nettomäärä: 600 g
Merkintä: Kaakaovoi
Ainesosat: Kaakaovoi.
Varastointiohjeet: Säilytä tuote puhtaassa, kuivassa (suhteellinen kosteus max. 70 %) ja hajuttomassa tilassa.%) ja hajuttomassa ympäristössä.
Ravintoaineilmoitus per 100g
Energia Kj 3766 kJ
Energia 900 kcal
Rasva 100 g
Josta tyydyttyneitä rasvoja 60,2 g
Hiilihydraatti 0 g
Josta sokereita 0 g
Valkuainen 0 g
Suola 0 g
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.