Kurssille otetaan enintään 8 osallistujaa. Keittiön tila on niin suuri, että tällä määrällä pystymme pitämään tilaisuuteen suositellun etäisyyden. Yksityisjuhlat tai erikoisvaraukset? Räätälöimme ohjelman tarpeidesi mukaan. Valitse "vakiokurssimme" tai räätälöityjä elementtejä, hinta pyydettäessä. Lähetä sähköpostia osoitteeseen event@kitchenlab.se ja ilmoita toiveesi ja yhteystietosi. n
Aika: 14.00-17.00
nPaikka: The KitchenLab, Birger Jarlsgatan 106, Tukholma Hinta: 1790:- /hlö, rajoitettu määrä paikkoja nTervetuloa molekyyligastronomian maailmaan*! Tällä kolmen tunnin intensiivikurssilla opit joitakin molekyyligastronomian teoreettisia perusteita ja harjoittelet joitakin keskeisiä elementtejä ja tekniikoita. Me KitchenLabissa toivomme ja uskomme, että jotkin näistä tekniikoista tulevat yleistymään sekä jokapäiväisen ruoan että tulevaisuuden näyttävien juhla-aterioiden valmistuksessa. Tavoitteena on, että ymmärrät prosessit, hallitset tekniikat ja opit välttämään yleisimmät virheet. Valmistamme kaviaarihelmiä, muutamme nestemäiset raaka-aineet maukkaaksi vaahdoksi, teemme jauheita maustetuista nesteistä ja luomme nestemäisiä palloja. Kurssin hintaan sisältyy myös työkalujen ja molekyyliainesosien "paketti", jota voit käyttää kurssin aikana ja säilyttää myöhempää käyttöä varten. Kurssipaikkana on Birger Jarlsgatan 106:n kellarissa sijaitseva koekeittiö.
Tälle kurssille ei tarvita erityisiä ennakkotietoja alalta. Huomioithan, että yksi iltatilaisuuksista sisältää pieniä määriä alkoholia. Molekyyligastronomia voidaan määritellä ruoanvalmistukseksi, jossa otetaan huomioon ja ymmärretään prosesseja säätelevät kemialliset ja fysikaaliset periaatteet. Tällä nimenomaisella kurssilla keskitymme tekstuuriin liittyviin prosesseihin.
Ostettuihin lippuihin ei sovelleta peruutusoikeutta - kurssille osallistumisen voi siirtää toiselle.