Molecular Gastronomy: Exploring the Science of Flavor av Hervé This
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Kirjoittaja: Kieli: englanti
Kustannus: 2008-08
ISBN: 9780231133135
Kustantaja: Columbia University Press
Sivumäärä: 377
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9780231133135 EAN: 9780231133135
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.