Modernist Bread At Home
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Modernistinen leipä kotona on välttämätön keittokirja kaikille, jotka leipovat intohimoisesti omaa leipää. Tämän kirjan on luonut sama tiimi, joka on palkitun Modernist Bread -kirjan takana, ja se heijastaa yli neljän vuoden riippumatonta tutkimusta leivän leivonnan perusteista, menetelmistä ja tieteestä. Nyt kaikki tämä viisaus on tislattu 420-sivuiseen kirjaan, joka on edeltäjäänsä helppokäyttöisempi ja suunniteltu kotileipureille. Sisältä löydät leipomista helpottavia uusia ominaisuuksia sekä herkullisia reseptejä, aikaa säästäviä vinkkejä ja huipputekniikoita, jotka paitsi tuottavat loistavia tuloksia myös nostavat sekä leipomisen että itseluottamuksesi uudelle tasolle.
Modernist Bread at Home tekee leivästä helposti lähestyttävää myös täysin aloittelijoille. Kirjan luvuissa keskitytään käytännön tekniikoihin, laitteisiin ja resepteihin, jotka toimivat parhaiten kotona. Uudistetun, helppokäyttöisemmän reseptiformaatin, yli 60 vaiheittaisen ohjeen ja yli 1100 valokuvan ansiosta tämä kirja tekee leivän leipomisesta sekä helppokäyttöistä että kätevää.
Luku teoksessa Modernistinen leipä kotona:
LEIPÄTAIKINAN SULKEUMIEN TEKEMINEN
KÄYMINEN SEKOITTAMINEN JAKAMINEN JA MUOTOILU
LOPPUKUORMITUS
PISTEYTYS JA VIIMEISTELY
LEIVONTA JÄÄHDYTYS JA TARJOILU
LEIVÄT
RANSKALAINEN VÄHÄRASVAINEN LEIPÄ
SOURDOUGH
MAALAISLEIPÄ
TÄYSJYVÄ VEHNÄ
MUINAISJYVÄLEIPÄ
CIABATTA
FOCACCIA
RIKASTETUT LEIVÄT
SANDWICH-LEIPÄ
BRIOCHE
CHALLAH
100 % RUISLEIVÄT
MAATALOUSLEIVÄT
TIILIMÄISET LEIVÄT
TÄYSJYVÄLEIPÄ
TÄYSJYVÄLEIPÄ
BAGELS JA BAO
BAGELS
HÖYRYTETYT PULLAT
GLUTEENITTOMAT LEIVÄT
GLUTEENITTOMAT BRIOSSIT
GLUTEENITTOMAT BAGELIT
PÄHKINÄMAITOLEIPÄ
APPAM
IDLI
TECHNIQUES
Tässä kirjassa esitetyt tekniikat on kehitetty kaikentasoisia kotileipureita varten. Olipa kyse sitten uusista tavoista käyttää jo keittiössäsi olevia työkaluja, leivän maun parantamisesta painekaramellisoitujen sulkeumien avulla tai taikinan elvytysmenetelmän käytöstä ylikypsyneen taikinan pelastamiseksi, kirjassa on tietoa, josta on hyötyä sekä kokeneille kotileipureille että täysin aloittelijoille. He jopa keksivät keinoja leivän valmistamiseen nopeammin, kuten toisen mahdollisuuden hapantaikinan, joten saat tuoretta leipää kiireisenkin aikataulun vallitessa!
RESEPTEJÄ
Modernistinen leipä kotona sisältää yli 160 laajasti testattua, helposti seurattavaa reseptiä, jotka kattavat leivän maailman ympäri maapallon. Opit valmistamaan maalaismaista hapantaikinaa, perinteistä ranskalaista leipää, kevyttä ja ilmavaa voileipäleipää, dekadenttia briossia ja kauniin kuvioista ruisleipää sekä challahia, focacciaa, bageleita, bao:ta ja paljon, paljon muuta. Eräitä kohokohtia ovat muun muassa innovatiiviset reseptit Second-Chance Sourdoughille, No-Knead Brioche -leivälle, 100% High-Ryes -leivälle ja gluteenittomille bageleille.
Sivumäärä: 420-sivuinen kirja + 172-sivuinen reseptiopas.
Reseptien määrä: 160 reseptiä, joista 7 gluteenitonta reseptiä.
Valokuvien määrä: yli 1100
Vaiheittaisten ohjeiden määrä: 66
ISBN: 9781737995142
Kieli: englanti
Ensimmäinen julkaisu: Maaliskuu 2024
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.