Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Modernist Bread At Home

127
1399-28554
 
Lisää ostoskoriin
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Modernistinen leipä kotona on välttämätön keittokirja kaikille, jotka leipovat intohimoisesti omaa leipää. Tämän kirjan on luonut sama tiimi, joka on palkitun Modernist Bread -kirjan takana, ja se heijastaa yli neljän vuoden riippumatonta tutkimusta leivän leivonnan perusteista, menetelmistä ja tieteestä. Nyt kaikki tämä viisaus on tislattu 420-sivuiseen kirjaan, joka on edeltäjäänsä helppokäyttöisempi ja suunniteltu kotileipureille. Sisältä löydät leipomista helpottavia uusia ominaisuuksia sekä herkullisia reseptejä, aikaa säästäviä vinkkejä ja huipputekniikoita, jotka paitsi tuottavat loistavia tuloksia myös nostavat sekä leipomisen että itseluottamuksesi uudelle tasolle.

      Modernist Bread at Home tekee leivästä helposti lähestyttävää myös täysin aloittelijoille. Kirjan luvuissa keskitytään käytännön tekniikoihin, laitteisiin ja resepteihin, jotka toimivat parhaiten kotona. Uudistetun, helppokäyttöisemmän reseptiformaatin, yli 60 vaiheittaisen ohjeen ja yli 1100 valokuvan ansiosta tämä kirja tekee leivän leipomisesta sekä helppokäyttöistä että kätevää.

      Luku teoksessa Modernistinen leipä kotona:
      LEIPÄTAIKINAN SULKEUMIEN TEKEMINEN
      KÄYMINEN SEKOITTAMINEN JAKAMINEN JA MUOTOILU
      LOPPUKUORMITUS
      PISTEYTYS JA VIIMEISTELY
      LEIVONTA JÄÄHDYTYS JA TARJOILU
      LEIVÄT
      RANSKALAINEN VÄHÄRASVAINEN LEIPÄ
      SOURDOUGH
      MAALAISLEIPÄ
      TÄYSJYVÄ VEHNÄ
      MUINAISJYVÄLEIPÄ
      CIABATTA
      FOCACCIA
      RIKASTETUT LEIVÄT
      SANDWICH-LEIPÄ
      BRIOCHE
      CHALLAH
      100 % RUISLEIVÄT
      MAATALOUSLEIVÄT
      TIILIMÄISET LEIVÄT
      TÄYSJYVÄLEIPÄ
      TÄYSJYVÄLEIPÄ
      BAGELS JA BAO
      BAGELS
      HÖYRYTETYT PULLAT
      GLUTEENITTOMAT LEIVÄT
      GLUTEENITTOMAT BRIOSSIT
      GLUTEENITTOMAT BAGELIT
      PÄHKINÄMAITOLEIPÄ
      APPAM
      IDLI

      TECHNIQUES
      Tässä kirjassa esitetyt tekniikat on kehitetty kaikentasoisia kotileipureita varten. Olipa kyse sitten uusista tavoista käyttää jo keittiössäsi olevia työkaluja, leivän maun parantamisesta painekaramellisoitujen sulkeumien avulla tai taikinan elvytysmenetelmän käytöstä ylikypsyneen taikinan pelastamiseksi, kirjassa on tietoa, josta on hyötyä sekä kokeneille kotileipureille että täysin aloittelijoille. He jopa keksivät keinoja leivän valmistamiseen nopeammin, kuten toisen mahdollisuuden hapantaikinan, joten saat tuoretta leipää kiireisenkin aikataulun vallitessa!

      RESEPTEJÄ
      Modernistinen leipä kotona sisältää yli 160 laajasti testattua, helposti seurattavaa reseptiä, jotka kattavat leivän maailman ympäri maapallon. Opit valmistamaan maalaismaista hapantaikinaa, perinteistä ranskalaista leipää, kevyttä ja ilmavaa voileipäleipää, dekadenttia briossia ja kauniin kuvioista ruisleipää sekä challahia, focacciaa, bageleita, bao:ta ja paljon, paljon muuta. Eräitä kohokohtia ovat muun muassa innovatiiviset reseptit Second-Chance Sourdoughille, No-Knead Brioche -leivälle, 100% High-Ryes -leivälle ja gluteenittomille bageleille.


      Sivumäärä: 420-sivuinen kirja + 172-sivuinen reseptiopas.
      Reseptien määrä: 160 reseptiä, joista 7 gluteenitonta reseptiä.
      Valokuvien määrä: yli 1100
      Vaiheittaisten ohjeiden määrä: 66
      ISBN: 9781737995142
      Kieli: englanti
      Ensimmäinen julkaisu: Maaliskuu 2024
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi