Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Methocel, metyyliselluloosa (E461) - The Kitchen Lab

1429-16823
Paino:
100 g
100 g 250 g 500 g
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Tietoja metyyliselluloosasta (E461) Metyyliselluloosa on puhdistettua selluloosaa, jota käytetään sakeuttamis- tai stabilointiaineena erityyppisten hyytelöiden tai syötävän nahan (kyllä, sellainenkin on olemassa!) valmistuksessa. Sitä voidaan lisätä myös jäämittareihin jääkiteiden muodostumisen estämiseksi. Sillä voit valmistaa jopa kuumaa jäätelöä ilman että se sulaa. Erikoisuutena on, että se muodostaa hyytelöä, kun nestettä kuumennetaan yli 45 asteeseen, mutta muuttuu taas nestemäiseksi, kun se jäähdytetään 15 asteeseen. Sen avulla voit valmistaa myös lämpimiä hyytelöitä, jotka sulavat suussa. Metyyliselluloosa on myös todella hyvä lisä tempurataikinaan – katso esimerkkejä yhteistyöstämme Special Ingredientsin kanssa alla olevasta videosta. Käyttö Paras tapa liuottaa metyyliselluloosa on lämmittää neste noin 70 asteeseen. Lisää sitten jauhe ja kaksi kertaa niin paljon kylmää vettä. Tämä laskee lämpötilaa tarpeeksi. Jos siis reseptissä on 900 ml vettä, lämmitä 300 ml 70 asteeseen, sekoita metyyliselluloosajauhe ja kaada joukkoon loput 600 ml kylmää vettä. Sekoita huolellisesti. Pidä seosta jääkaapissa vähintään kolme tuntia. Normaali annostus: 0,5-2 prosenttia nesteen kokonaismäärästä. Voidaan käyttää jopa 5 %. Ainesosaluettelo: Metyyliselluloosa, E461. Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä. Ei pidä käyttää puhtaassa muodossaan.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi