Oppaana elinvoimaiseen, kasvisruokaan perustuvaan meksikolaiseen kotiruokaan, joka on täynnä luonnollisesti vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia ruokia
Kasvisruoka on syvällä Meksikon monipuolisessa kulinaarisessa historiassa. Tässä Meksiko: Keittokirja -bestsellerin kirjoittajan reseptikokoelmassa kotikokit löytävät herkullisia perinteisiä ja moderneja ruokia, jotka on valmistettu maissista, pavuista, mausteista ja Meksikossa viljeltävistä uskomattomista hedelmistä, vihanneksista, palkokasveista, siemenistä ja syötävistä kukista.
Nämä autenttiset reseptit ovat ruokia, jotka ovat alusta asti olleet lihatonta ruokaa, ja niissä korostetaan Meksikon erinomaista ruokakulttuuria sen sijaan, että turvauduttaisiin vaikeasti löydettäviin ainesosiin tai korvikkeisiin. Jokainen niistä on esitetty selkeillä, suoraviivaisilla ohjeilla, joita kaikentasoiset kotikokit voivat käyttää.
Autenttisten aamiaisten, lounaiden, päivällisten ja jälkiruokien lisäksi kirjassa on kokonainen luku palkokasveille - runsaasti proteiinia sisältäville superfoodeille, kuten kikherneille, pavuille ja linsseille - sekä erityiset osiot leiville, juomille, kastikkeille ja perusasioille, jotka jokaisen Meksikon ruoan harrastajan tulisi hallita.
Lukuihin ja resepteihin kuuluvat:
Aamupala: Huevos Ahogados, Oaxacan sienikääntäjät
Lounas: Vesimeloni- ja mansikkacooler
Perusruoat: maissitortillat
Molekyylit, kastikkeet ja marinadit (molekyylit, salsat ja adobot): mausteinen adobo
Tekniset tiedot
Paino: 1,6 kg
Koko: 19 × 3,7 × 27,5 cm
Muoto: Kovakantinen
Sivumäärä: 416
Kieli: Suomi
ISBN 9781838665265
Kieli: englanti