Meat cravings: less is more av Henning Kvick (signerat ex)
Varastosaldo
- Verkkovarasto 2 kpl
- Kauppa Stockholm 2 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Vähemmän on enemmän" on Henning Kvickin motto, syö vähemmän lihaa mutta laadukkaampaa. Henning rakastaa lihaa, mutta hänen vaimonsa on kasvissyöjä, joten yhteinen illallinen on haasteellinen.
"Kypsennä todella hyvää lihaa ja tee hyviä kasvisruokia, lisukkeita ja kastikkeita. Silloin ruokapöydässä on jokaiselle jotakin, ja siksi tein tämän kirjan."
Lihahimo sisältää reseptejä kasvisruokiin, kastikkeisiin, voitaikinaan ja kasvislisäkkeisiin sekä kaiken siitä, miten eri lihapaloja valmistetaan. Reverse sear- ja sous vide -menetelmät ovat superhelppoja, jos haluat tarjoilla murean lihapalan, joka on sisältä täydellisen vaaleanpunainen ja jonka pinta on rapea. Siinä annetaan myös vinkkejä siihen, miten grillata ja paahtaa kuin ammattilainen. Yhdysvalloissa leikkeleet ovat erilaisia, ja kauppoihin on ilmestynyt uusia lihapaloja: flat iron, shoulder clod, petite tender ja skirt steak ovat ...
Mitä eroa on t-bone- ja porterhouse-pihvillä, ja miten paistat picanhan, tomahawkin tai tri-tipin? Ota selvää kirjasta Lihan himo. Mitä tarkoittaa lihan marmoroituminen ja mitä tapahtuu, kun entsyymit hajottavat lihassyitä mureuttamisen aikana? Voit myös lukea japanilaisesta myyttisestä wagyu-lihasta ja uusiseelantilaisen peuran miedosta lihasta. Kirjoittaja, joka on myös intohimoinen elintarvikevalokuvaaja, on ottanut valokuvat.
Kieli: ruotsi
ISBN-13: 9789113097190
Kustantaja: Norstedts
Kirjoittaja: Henning Kvick
ISBN-10: 9113097199
Sivuja: 169
Julkaisupäivä: 3. lokakuuta 2019
Kieli: ruotsi
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9789113097190 EAN: 9789113097190
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.