McGee: On Food & Cooking - Kitchen Science, History and Culture
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Kun Harold McGee julkaisi ensimmäisen kerran On Food and Cooking -kirjan vuonna 1984, sitä kutsuttiin heti mestariteokseksi, ja se on siitä lähtien pitänyt paikkansa ruokataiteen suurten teosten joukossa. Tämä painos on täysin uudistettu ja päivitetty. Tietosanakirjaa muistuttavan rakenteensa ansiosta 884 sivua sisältävät korvaamatonta tietoa.
"Kultakaivos, joka sisältää tietoa jokaisesta ainesosasta ja ruoanvalmistusprosessista ja joka vastaa kaikkiin ruokaa koskeviin kysymyksiin, joita sinulla koskaan tulee olemaan. Koska siinä ei ole yhtään 'reseptiä', se on mielestäni yksi tärkeimmistä ruokakirjoista, joita on koskaan kirjoitettu."
Jamie Oliver
"Koskaan ennen ei ole tehty näin paljon tietoa näin helposti lähestyttäväksi. Kaikille ruoasta etäisesti kiinnostuneille Harold McGeen alkuperäisen mestariteoksensa nerokas uudelleenkäsittely jäänee yhdeksi suurimmista koskaan kirjoitetuista keittokirjoista."
Heston Blumenthal
"Yksi tärkeimmistä kirjoista, joita ruoasta on koskaan kirjoitettu, ja yksi nautittavimmista...". McGeestä on tullut kaikkien oikeasti ajattelevien kokkien ja ruokakirjailijoiden kummisetä."
Hugh Fearnley-Whittingstall
Kovakantinen - 884 sivua.
ISBN - 978-0340831496
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9780340831496 EAN: 9780340831496
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.