Marenki kulho kuparissa - de Buyer
1602-27372
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Massiivinen kupariastia renkaalla. nTilavuus 2,25 litraa.
Halkaisija 20 cm. Vatkaamasi astian materiaali on tärkeää, kun vatkaat munanvalkuaista marenki- ja kohokasvaahtoja varten. Kupariastioista syntyy kermaisempaa vaahtoa, jota on vaikeampi vatkata liikaa ja joka säilyttää muotonsa pidempään kuin tavallisilla teräs- tai lasiastioilla vatkatut munankeltuaiset. Näin se menee: Kun munanvalkuainen vatkataan vaahdoksi, kananmunan proteiinit ovalbumiini, konalbumiini, globuliini ja lysosymi denaturoituvat. Munanvalkuaiset ovat kuohkeimmillaan, kun proteiinit ovat vain osittain denaturoituneet, ja hyvän taikinan juju on jättää proteiiniketjuihin juuri sopiva määrä muutosta, mikä on helpompi saavuttaa, jos vatkaat tässä kuparikasassa. Tämä johtuu siitä, että kupari-ionit kulhosta pyrkivät muodostamaan yhdisteen konalbumiinin kanssa. Tämä yhdiste on vakaampi kuin puhdas konalbumiini, jota voidaan muuten helposti "vatkata liikaa", jolloin vaahto romahtaa, kun koko konalbumiiniketju denaturoituu. Kun konalbumiini denaturoituu kokonaan, taikina romahtaa, muuttuu rakeiseksi ja vapauttaa vettä. Ranskalaiset ovat vatkailleet marenkitaikinaa kuparihauteissa 1700-luvulta lähtien (kyynärvarsi alkaa nyt vähän väsyä), ja de Buyer on valmistanut keittiötarvikkeita Ranskan Vogeesissa vuodesta 1830 lähtien.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.