Tietoa maltodekstriinistä
Maltodekstriini liukenee helposti veteen, ja sitä käytetään yleisesti elintarvikkeissa makua ja rakennetta parantavana aineena. Meidän maltodekstriinimme on erittäin puhdasta ja sitä valmistetaan vehnätärkkelyksestä. Kemiallisesti se on polysakkaridi, joka koostuu eripituisista D-glukoosiketjuista. Sen glykeeminen indeksi on noin 95.
Käyttö
Lisää sitä kuumiin tai kylmiin liuoksiin.
Gluteeniallergisille: Huolimatta siitä, että raaka-aine on peräisin vehnästä, keliakiaa sairastavien on turvallista syödä glukoosisiirappia/maltodekstriiniä sisältäviä tuotteita, sillä lopputuotteet sisältävät hyvin pieniä määriä gluteenia. Eurooppalainen tärkkelysteollisuus on ottanut käyttöön käytännön, jonka mukaan lopputuote saa sisältää gluteenia enintään 20 ppm, mikä vastaa gluteenittomuuden tasoa.
Sisältö:
Vehnästä peräisin oleva maltodekstriini
Varastoi kuivassa, viileässä ja pimeässä paikassa.
Valmistettu Belgiassa ja pakattu Englannissa KitchenLabille.