Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Lihaveitsi 9.47, käsintehty puukahvalla - Perceval

2174-28793
Esitys:
Bocotte
Bocotte Gabon Ebony Guaiac Ironwood Macassar Ebony Maple Oak Wine Barrel Olive Wood Serpent Wood
Varastosaldo
  • Verkkovarasto 0 kpl
  • Kauppa Stockholm 0 kpl
  • Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Atelier Percevalin ikonisen 9.47-pihviveitsen tunnistaa suurin osa pöytäsetistä pitävistä ihmisistä. Näiden käsintehtyjen tyylikkäiden ruokailuveitsien valmistuksessa on suurta tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Tasapainoiset, tyylikkäät ja laadukkaat, nämä ylelliset veitset parantavat mitä tahansa ateriaa, niin kotona kuin ravintolassa.

      Kaikki alkoi yksinkertaisesta ideasta - tehdä pöytäveitsi, jolla olisi samat ominaisuudet kuin taittoveitsellä. 9.47 oli alun perin ranskalaisen tähtikokin Yves Charlesin nimikkoveitsi, joka halusi ravintolaansa pihviveitsen. Yhteistyöstä Atelier Percevalin kanssa syntyi 9.47, joka on saanut nimensä Stéphane Majeunen luonnonviinin alkoholipitoisuuden mukaan.

      9.47:lle on ominaista sen suoraviivainen ja tyylikäs muotoilu, joka sopii täydellisesti skandinaaviseen tilaan.

      Näissä veitsissä on puukahvat, ja ne on valmistettu rakkaudella ja kunnioituksella puun jyviä ja ominaisuuksia kohtaan.

      Veitset valmistetaan käsityönä tilauksesta, joten jokainen veitsi on ainutlaatuinen, mutta yhtä laadukas. Terät teroitetaan käsin ja kiillotetaan perinteisesti puhvelin nahalla. Säätäminen, kokoaminen, muotoilu, kiillotus, viimeistely ja teroitus käsin tehdään Atelier Percevalin työpajassa Thiersissä, Ranskassa.
      Tuotteen mitat: 217 mm x 19 mm x 10,5 mm.
      Paino: 60 gr.
      Terän mitat: 110 mm x 19 mm x 2,5 mm.
      Terästyyppi: Acier 12C27M
      Kahvan mitat: 107 mm x 19 mm x 10,5 mm
      Materiaali: Puu

      Käsin pesty.






      Oliivipuu on hedelmäpuu, jota viljellään Välimeren alueilla. Se on erittäin haluttu kultaisen värinsä ja voimakkaan jyvänsä vuoksi. Oliivipuu on silkkisen tuntuista, ja siinä on kaunis jyvä.

      Käärmepuu (Marmoroxylon racemosum) on arvokas puu, joka on endeeminen Guyanan metsissä. Kahva koostuu suurista, syvänkeltaisista kuiduista, jotka ovat marmoroituneet suurilla epäsäännöllisillä ruskeilla laikuilla, jotka muistuttavat käärmeen suomuja. Tätä arvokasta ja harvinaista puuta kasvaa yksinomaan aarniometsissä.

      Gabonin eebenpuu (Diospyros crassiflora) on Ebenaceae-sukuun kuuluva jalopuu. Se on eebenpuun mustin lajike (joskin se voi joskus olla kevyesti valkoisen suonittama). Tällä erittäin painavalla puulla on erittäin hienojakoinen rakenne ja täydellinen, sileä kiillotus, joka voi olla joko matta tai kiiltävä.

      Guaiak, joka tunnetaan myös nimellä "elämän puu" ("lignum vitae" latinaksi), on pieni puu, jota tavataan pääasiassa Keski-Amerikassa ja Karibialla. Se on tunnettu suuresta tiheydestään, mikä tekee siitä yhden tropiikin kovimmista ja painavimmista puulajeista.

      Tammiset viinitynnyrit ovat perinteinen materiaali, joka antaa veitsille rustiikkisen ja aidon ilmeen. Puu valitaan huolellisesti sen laadun ja iskunkestävyyden sekä kulumisen vuoksi.

      Macassar-ebenpuu (Diospyros Celebica tai Coromandel) on peräisin Indonesiasta. Arvostettu tyylikkään kiillotuksensa ja vuorottelevan mustan ja beigen värinsä vuoksi, se on erinomainen työstöpuu, jota käytetään usein puukäsityötaidoissa, veistoksissa ja veistoksissa.

      Arizonan rautapuu (Olneya Tesota tai Palo Fierro), yksi Percevalin tärkeimmistä materiaaleista, kuuluu Fabaceae-heimoon. Sitä voidaan käsitellä vasta, kun se on kuollut luonnollisesti ja kuivunut paikallaan noin 3000 vuotta. Se on puolifossiilinen puu, joka on luonnostaan tumma ja jossa on hyvin selväpiirteinen kuvio.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi