On tärkeää, että ruoka maistuu hyvältä, mutta myös esillepano on erittäin tärkeä osa gastronomista kokemusta. Syömme myös silmillämme on todellinen, vanhanaikainen ilmaisu, ja kaunis esillepano saa meidät halukkaammiksi upottamaan hampaamme luomukseen.
Tarjoatpa sitten mitä tahansa, tyylikäs esillepano voi nostaa ruokalajin uusiin korkeuksiin. Olipa kyseessä sitten arkinen ateria tai juhlatilaisuus, omistautuminen ja muutamat tekniset niksit keittiössä voivat saada aikaan valtavan eron.
Haluatko oppia lisää? Silloin lautasenvalmistuskurssi on jotain sinulle!
Kurssin aikana kokeilemme erilaisia ruokia erilaisilla astioilla. Teemme myös koristeita ja opettelemme erikoistekniikoita, joilla annokseen saadaan sitä pientä ekstraa.
Kurssin jälkeen saat koosteen, jossa on yhteenveto kurssista, sekä goodie bagin, jossa on tavaraa, jota on hyvä pitää kotona.
Kurssin vetäjänä toimii Alexander Haglund, joka pyörittää Malmössä kahvila- ja lounasravintola Café Gourmetia. Länsirannikolla työskenneltyään hän on käynyt myös Ranskassa ja Filippiineillä ennen Malmöön rantautumista. Culinary Team West of Swedenin jäsenenä hän auttoi voittamaan hopeaa Culinary Olympics 2016 -kilpailuissa, ja hänellä on kaulassaan samanarvoinen mitali vuoden 2018 MM-kisoista. Nykyään hän työskentelee täällä KitchenLabissa.
Paikkakunta: KitchenLab, Storgatan 24 Malmössä
Aika: 1.3.2023 klo 18.30 - n. 20.30
Kurssin paikkamäärä: 10
Mikäli olet estynyt osallistumaan kurssille, sinun tulee perua osallistumisesi viimeistään viikkoa ennen kurssia. Sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kurssille osallistumisen voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle.