Kutsu lapsesi mukaan keittiöön. Se on hauska, opettavainen ja saa lapset uteliaiksi uusista mauista ja kulinaarisista seikkailuista!
TÄRKEITÄ TIETOJA ENNEN KÄYTTÖÄ
On tärkeää ymmärtää, että tämä on erittäin terävä laatuveitsi, ja sitä tulee kohdella varovasti ja kunnioittavasti. Veitsi ei ole lelu ja aikuisen tulisi aina olla läsnä käytön aikana.
MUOTOILU & TOIMINTA
Veitsen reuna on erittäin terävä ja se on merkitty terään viivalla. Terän kanta on muotoiltu estämään käden liukumista eteenpäin, eikä siinä ole kärkeä pistovammojen välttämiseksi. Inspiraatio terän muotoiluun on peräisin japanilaisista vihannesveitsistä - nakirista. Veitsi on teroitettu japanilaiseen, noin 15 asteen kulmaan. Kahva on valmistettu kestävästä, helppokäyttöisestä muovista, jossa on japanilaiset "Child Chef" -symbolit. Nämä auttavat myös turvallisemman otteen saamisessa.
Huolto ja käyttö
Veitsi tulee huoltaa keraamisella kahvalla. Jos haluat teroittaa uuden terän, se kannattaa tehdä märällä kivellä tai japanilaisille veitsille tarkoitetussa teroittimessa. Teräksiset veitset eivät ole astianpesukoneen kestäviä, ja ne on pestävä ja kuivattava käsin heti käytön jälkeen. Veitsi on parasta säilyttää veitsitelineessä tai veitsilohkossa.
LEIKKUUKÄSINEET
Käsine suojaa sormia sekä terävillä veitsillä leikattaessa että mandoliinia tai raastinta käytettäessä. Konepestävä.
TEKNISET TIEDOT
- TERÄN PITUUS: 14 cm
- Paino: 76 grammaa
- Kahva: Grip-ystävällinen muovi
- TERÄ: Ruostumatonta terästä 53-54 HRC