Ksantaanikumi (E415) - The Kitchen Lab
1429-16691
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Tietoja ksantaanikumista (E415) Ksantaanikumia käytetään sakeuttamis- ja stabilointiaineena, ja sen ominaisuudet ovat hieman tahmeat, kuten gluteenilla. Tämä tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää gluteenittomassa leivonnassa, mutta sillä on silti gluteenin kaltainen sitova vaikutus. Ennen kaikkea se on erittäin hyvä lisäämään aineiden viskositeettia ja ehkäisemään emulsioiden erottumista. Tämä kumi on 200 meshiä, toisin kuin standardi, joka on 80 meshiä. Tämä tarkoittaa, että tuote on hienojakoisempaa ja helpommin liukenevaa. Ksantaanikumia tuotetaan käymällä sokerista samalla tavalla kuin oluen valmistuksessa käytettävää hiivaa. Sitten se puhdistetaan ja jauhetaan hienoksi jauheeksi. Kyse on kuitenkin edelleen luonnontuotteesta. Ksantaanikumilla on erittäin hyvä vedenpidätyskyky, minkä vuoksi se on ihanteellinen apu esimerkiksi leivonnassa ja jäätelön valmistuksessa. Kumi estää jääkiteiden muodostumista jäätelöön. Esimerkiksi piirakkaa leivottaessa hieman ksantaanikumia täytteessä voi estää pohjan kuivumisen. Se ei myöskään muuta väriä tai makua. Käyttö Ksantaanikumi pystyy lisäämään viskositeettia huomattavasti, mutta sitä listään hyvin pieniä määriä. Yleisesti voit tähdätä 1 % painosta, mutta useimmissa tapauksissa 0,5 % tai jopa 0,05 % riittää. Käyttötarkoitukset: - Kastikkeiden sakeuttaminen. - Yhdessä agar again kanssa hyytelöön. - Vaahdon rakenteen parantajana sifoneissa. - Jäätelössä jääkiteiden muodostumisen estämiseksi. Ainesosaluettelo: Ksantaanikumi (E415) Säilytä pimeässä, viileässä ja kuivassa paikassa. Säilyvyysaika noin kaksi vuotta. Vegaaninen ja gluteeniton.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.