Izakaya on japanilainen termi yksinkertaiselle baarille. Alun perin sake-kaupat, joissa asiakkaat saivat juoda paikan päällä, alkoivat ajan myötä tarjoilla myös ruokaa. Teoksessa Your Home Izakaya keittiömestari Tim Anderson tutkii konseptia ja paneutuu koti-Izakayaan esittelemällä yli 100 maukasta reseptiä. Ruoka on yksinkertaista valmistaa, mutta siinä on paljon makua, joten se sopii erinomaisesti seuralliseen naposteluun viinan nauttimisen välissä. Resepteihin kuuluvat retiisi- ja vesikrassisalaatti, maissi soijakastikevoin kera, mausteinen seesamikehyssalaatti ja Udon Carbonara pekonitempuran kera. Reseptit ovat siistejä mutta helppoja valmistaa, eikä mitään erikoisvälineitä tarvita, vaikka varusteltu keittiö on tietysti tavanomainen. Mukana on myös opas japanilaisen baarihyllyn varustamisesta ja konseptiin sopivien cocktailien sekoittamisesta. Herkullisia ruokia sisältävä Your Home Izakaya sopii kaikille, jotka haluavat valmistaa illanistujaisiin sopivaa näyttävää ruokaa mahdollisimman vähällä vaivalla ja hauskasti.
Paino: 1,6 kg
Koko: 20 × 2,8 × 25,5 cm
Muoto: Kovakantinen
Sivuja: 240
Kieli: Englanti
ISBN: 9781784883850
Kieli: englanti