Katkera hunaja: Reseptit ja tarinat Sardinian saarelta -
Guild of Food Writer’s Awards, Highly Commended in ‘First Book’ category (2021)
In Bitter Honey, seasoned chef Letitia Clark invites us into her home on one of the most beautiful islands in the Mediterranean Sea – Sardinia.
The recipes in this book do not take long to make, but you can taste the ethos behind every one of them – one which invites you to slow down, and nourish yourself with fresh food, friends and family.
The importance of eating well is even more pronounced here on this forgotten island. Try your hand at Roasted Aubergines with Honey, Mint, Garlic and Salted honey, or a Salad of Pecorino with Walnuts and Honey, followed by Malloreddus (the shell-shaped pasta from the region) with Sausage and Tomato.
Each recipe and the story behind it will transport you to the glittering, turquoise waters and laid-back lifestyle of this Italian paradise. With beautiful design, photography, full colour illustrations and joyful anecdotes throughout, Bitter Honey is a holiday, a cookbook and a window onto a covetable lifestyle in the sun – all rolled into one.
Författare: Letitia ClarkUndertitel: Recipes and stories from the island of sardiniaISBN: 9781784882778Språk: EngelskaVikt: 1070 gramUtgiven: 2020-04-30Förlag: Hardie Grant Books (UK)Antal sidor: 256
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl


-
Tuotetiedot
-
Guild of Food Writer's Awards, Highly Commended in 'First Book' category (2021)
Katkerassa hunajassa kokenut keittiömestari Letitia Clark kutsuu meidät kotiinsa yhdelle Välimeren kauneimmista saarista - Sardiniaan. Tämän kirjan reseptien valmistaminen ei kestä kauan, mutta jokaisen reseptin takaa voi maistaa eetoksen - eetoksen, joka kutsuu hidastamaan tahtia ja ravitsemaan itseään tuoreella ruoalla, ystävillä ja perheellä. Hyvin syömisen merkitys korostuu entisestään tällä unohdetulla saarella. Kokeile paahdettuja munakoisoja hunajan, mintun, valkosipulin ja suolahunajan kera tai Pecorino-salaattia saksanpähkinöiden ja hunajan kera, ja sen jälkeen Malloreddus (alueen kuorellinen pasta) makkaran ja tomaatin kera. Jokainen resepti ja sen takana oleva tarina vie sinut tämän italialaisen paratiisin kimaltaviin, turkooseihin vesiin ja rentoon elämäntyyliin. Kauniin ulkoasun, valokuvien, täysvärikuvitusten ja iloisten anekdoottien ansiosta Bitter Honey on lomamatka, keittokirja ja ikkuna himoittavaan elämäntapaan auringossa - kaikki yhdessä. Författare: Letitia Clark nUndertitel: Reseptejä ja tarinoita Sardinian saarelta nISBN: 9781784882778
Språk: Engelska nVikt: 1070 gram nUtgiven: 2020-04-30
Förlag: Hardie Grant Books (UK) nAntal sidor: 256 n
Kieli: englanti
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9781784882778 EAN: 9781784882778
-
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.