Kasviksia kääntävä japanilaisveitsi (kyllä, niin sitä kutsutaan monissa ravintolakeittiöissä), jonka terät voidaan teroittaa ja vaihtaa. Leikkaa 2 mm:n ohuen spiraalin ja ydintää 12 mm:n sauvan raaka-aineen keskeltä. Mukana on kolme erilaista silppuriterää, jotka yhdessä leikkuuterän kanssa silppuavat spagettimaisia spiraaleja, joiden poikkileikkaus on 1x1 mm, 2x1 mm tai 4x1 mm. Sorvilla voidaan käsitellä halkaisijaltaan jopa 170 mm:n ja pituudeltaan 100 mm:n tuotetta.
Erinomainen vihanneksille, kuten retiiseille, kesäkurpitsoille, punajuurille ja porkkanoille. Voidaan käyttää myös omenoiden ja perunoiden spiraaliviipalointiin.
Se on helppo purkaa puhdistusta varten, käsinpesua suositellaan.