Såser av Tommy Myllymäki
Varastosaldo
- Verkkovarasto 2 kpl
- Kauppa Stockholm 2 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Todella hyvän punaviinikastikkeen tekemisen juju on paistaa sipuli kunnolla, jotta siitä tulee makeaa ja maukasta. Ei palanut, mutta kauniin ruskeaksi. Sitten lisään yleensä punajuurta, jotta se saisi kauniin värin. Ja hieman savustettua kuorta maun lisäämiseksi. Viimeistele pelkistämällä kastike huolellisesti.
Tommy Myllymäki on yksi Ruotsin tunnetuimmista keittiömestareista, ja yksi hänen vahvimmista puolistaan kokkina on hänen tietämyksensä kastikkeista. Klassisia, moderneja, kylmiä, kuumia, runsaita, happamia - aina todella hyviä kastikkeita. Kastikkeet sisältää reseptejä ja tekniikkavinkkejä kaikenlaisiin kastikkeisiin, joita voit tarvita syödessäsi ja kokatessasi hyvää ruokaa kotona. Valko- ja punaviinikastikkeesta, portviinikastikkeesta ja béarnaise-kastikkeesta aina kylmiin kastikkeisiin, vinaigretteihin, salsoihin ja jälkiruokakastikkeisiin. Kaikki tehdään niin kuin ne Tommyn mielestä maistuvat parhaalta.
"Voiko kastikkeista tehdä kokonaisen keittokirjan? Kyllä - ainakin jos nimesi on Tommy Myllymäki, ja hän on Ruotsin, no, ehkä maailman paras juuri siinä. Tässä ovat kaikki hänen salaisuutensa yhdessä uskomattoman kauniissa kirjassa!"
Jenny Norberg, Elle Mat & Vin
"Kirja, joka auttaa sinua saavuttamaan uusia kulinaarisia korkeuksia keittiössä!"
Andreas Grube, Vin & Bar Journalen
Kieli: ruotsi
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: 9789127179714 EAN: 9789127179714
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.