Karrageeni Kappa (E407) - The Kitchen Lab
1429-12650
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 1 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Karrageeni (E407) Karrageeniä voidaan käyttää muun muassa kasvisvaihtoehtona gelatiinille. Se muodostaa tiiviitä hyytelöitä, jotka voidaan pakastaa ja sulattaa menettämättä koostumustaan. Jauhe tuottaa yleensä vahvoja ja kestäviä hyytelöitä, erityisesti kalsiumin kanssa kosketuksissa ollessaan. Siksi se sopii erinomaisesti esimerkiksi panna cottaan tai muihin maitoa sisältäviin resepteihin. Käyttö: Karrageeni muodostaa geelejä ollessaan kosketuksissa kalsiumin tai kalsiumsuolan kanssa. Jauhe on lämmitettävä vähintään 70 asteeseen, jotta se liukenee – seos paksuuntuu keitettäessä, joten sekoita jatkuvasti. Vain 0,5 prosenttia karrageenia vedessä ja 0,2 prosenttia maidossa riittää hyytelön muodostamiseen. Hyytelö muodostuu seoksen jäähtyessä. Suositeltu annostus: 0,2-2 prosenttia nesteestä riippuen. Käyttöesimerkkejä: Kiinteiden, elastisten hyytelöiden valmistus. Kirkkaiden hyytelöiden ja kuorrutusten valmistus. Täydellinen maitopohjaisille seoksille. Ainesosaluettelo: Karrageeni, E407. Säilytä kuivassa, viileässä ja pimeässä. Ei tule nauttia puhtaassa muodossaan. Pulveri on vegaaninen ja kasvipohjainen sekä kosher- ja halal-ystävällinen.
-
-
Toimitus
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.