Kalsiumlaktaatti (E327) - The Kitchen Lab
1429-16781
Varastosaldo
- Verkkovarasto 0 kpl
- Kauppa Stockholm 0 kpl
- Kauppa Malmö 0 kpl
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
ILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR 30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
-
Tuotetiedot
-
Tietoja kalsiumlaktaatista (E327) Kalsiumlaktaatti on suola, joka uutetaan maitohaposta. Se liukenee nopeasti ja helposti veteen. Sitä voidaan käyttää Alignatin, Gellanin ja joidenkin karrageenityyppien kanssa. Se reagoi niiden kanssa saamalla seokset hyytymään ilman kuumennusta. Siksi se soveltuu helmien, kaviaarin, ja spagetin molekyylivalmistukseen. Se on lähes mauton ja sitä voidaan käyttää vaihtoehtona kalsiumkloridille, jossa voi olla suolainen tai metallinen jälkimaku. Käyttö: Käytä vesihauteessa 1-9 prosenttia kalsiumlaktaattia suhteessa veteen. Tällöin seokset voivat reagoida gellaanikumin tai natriumalginaatin kanssa, ja näin syntyy helmiä tai muita molekyylilaitteita. Kun sitä sekoitetaan muihin ainesosiin ja syödään, suosittelemme käyttämään 1 prosenttia suhteessa muuhun reseptiin. Sitä voidaan myös ripotella hedelmien päälle niiden säilyvyyden pidentämiseksi. Ainesosaluettelo: Kalsiumlaktaatti (E327) Säilytetään kuivassa, viileässä ja pimeässä. Ei tule syödä tiivistetyssä muodossa.
-
-
Toimitus
-
Valmistajan tuotenumero: kalciumlaktat
-
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut
Jättääksesi arvostelun, sinun on kirjauduttava sisään asiakastilillesi.
.This product doesn't have any reviews.
Varastosaldo
Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.