Ilmainen toimitus yli 100 EUR30 päivää avoin ostoTurvalliset maksut

Joulun makeispakkaus, molekyyligastronomia - The Kitchen Lab

61 / 45
* Tee vaikuttavia jouluherkkuja kotona
* Ainekset (ainakin) kolmeen inspiroivaan reseptiimme
* Takuuvarma voitto perheen joulukarkkikilpailussa
* Mukautettu vegaanisille hyytelömakeisille
1429-28227
















Lkm:

Lisää ostoskoriin
Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta: 46 €
Varastosaldo
Tarvitsetko apua? Soita +46 8 410 95 200
truckILMAINEN TOIMITUS YLI 100 EUR arrows30 PÄIVÄÄ AVOIN OSTO
  • Tuotetiedot
    • Kun jotkut kollegat ovat pakanneet tilauksia, toiset ovat keittäneet sokeria. Tämä johtuu siitä, että halusimme luoda ainesosapaketin, joka on optimaalinen joulukarkkien valmistukseen hieman korkeammalla tasolla. Keksit, jäinen suklaa ja Rocky Road ovat kaikki hyviä ja hyviä, mutta hauskempaa on makeiset, jotka ovat paitsi kotitekoisia myös herkullisia.

      Olemme päättäneet keskittyä kolmeen erityyppiseen makeiseen, joiden ainesosaluettelossa on melko paljon yhteisiä nimittäjiä.

      Ensimmäisenä on hyytelökarkki, jonka hyytelöimisaineeksi olemme vaihtaneet liivatteen, jotta se sopisi kaikille. Oikean lämpötilan ja Karragenan Kappan avulla voidaan saavuttaa erittäin miellyttävä lopputulos, ja makua voidaan vaihdella loputtomasti laajan makupisaravalikoimamme ansiosta.

      Klassinen vaniljatoffee on joulun aikaan ehdoton valinta! Karamelli voi olla uskomattoman maukas, jos se on hyvin tehty, mutta tämäkin on sovitettavissa kaikille sopivaksi. Kookoskerma lisää kermaista täyteläisyyttä ja hyvää makua myös. Popcorn-pisarat ovat vaihtoehtoisia, mutta mielestämme ne tuovat niihin hieman lisäulottuvuutta, ja jos ei muuta, on hauska saada vieraat arvaamaan, mitä siinä on!

      Kolmas resepti on klassinen Pâte de fruit. Mannermaisempi ja klassisempi joulukarkki, jonka olemme valinneet päärynöistä. Se voidaan valmistaa kaikenlaisista hedelmistä, mutta se saattaa vaatia muutoksia pektiini- ja sokerimäärään.

      Tästä pakkauksesta löydät kaikki jouluherkkujen erikoisainekset, ja ne ovat korkealaatuisia. Tavallisia ruokakaappitarvikkeita on täydennettävä itse. Niille, jotka haluavat makupisaroita tai väriä, niitä on saatavana myös erikseen (käytä vesiliukoista väriä näissä resepteissä). Muita hyödyllisiä tarvikkeita ovat silikonimuotti, tarkka vaaka ja luotettava lämpömittari.



      Pakkaus sisältää:

      1000 g glykosoosisiirappia

      100 g karrageenia Kappa

      100g pektiiniä

      100g omenahappoa

      25g Vaniljajauhetta

      Hyytelökarkki

      100g sokeria

      150g glukoosisiirappia

      90g vettä

      5 g karrageenia kappa

      3g omenahappoa

      Aromipisarat
      Mahdollinen väri mieltymyksen mukaan

      Sekoita sokeri ja glukoosisiirappi kattilassa ja laita keskilämmölle. Sekoita vesi ja karrageeni kappa erikseen. Kun sokeri on 90 °C, lisää karrageeniseos kattilaan sekoittaen. Valmista aromitipat (me käytimme 20 violettia tippaa) ja omenahappo ja lisää, kun seos on 109°C. Lisää seos. Kaada muotteihin tai matolle. Seos jähmettyy hyvin nopeasti, joten sinun on oltava nopea. Tee mieluummin kaksi erää kuin kaksi, koska seos jähmettyy niin nopeasti.

      Anna jähmettyä vähintään neljä tuntia, poista varovasti silikonimuoteista ja pyörittele sokeriseoksessa (ks. jäljempänä).


      Vaniljakaramelli (popcornin maku)

      270 g sokeria

      300 g kookoskermaa

      210 g glukoosisiirappia

      3g vaniljajauhetta

      1g suolaa

      50g rypsiöljyä
      Halutessasi makupisaroita (me käytimme Popcorn-tippoja).
      Suolahiutaleet

      Karamellisoi sokeri pannulla. Lisää varovasti kookoskerma erissä. Kun sokeri alkaa sekoittua kerman kanssa, lisää loput ainekset. Kypsennä 125 °C:seen. Kaada muotteihin, ripottele päälle hiukan hiutalesuolaa ja anna jähmettyä vähintään neljä tuntia.

      Pâte de fruit

      500 g päärynäsosetta

      500 g sokeria

      90 g glukoosisiirappia

      14 g pektiiniä

      5g omenahappoa

      Jos teet oman päärynäsoseen, kuori ja kuori 800 g päärynöitä. Keitä 50 g sokeria ja vähennä noin 25 %. Soseuta tehosekoittimessa. Vähennä lisätty sokeri reseptin kokonaismäärästä.

      Sekoita 250 g sokeria ja pektiini. Kuumenna päärynäsose 50 °C:een. Lisää sokeri-pectiiniseos jatkuvasti sekoittaen. Kun seos kiehuu, lisää loput sokerista erissä, jotta lämpötila ei laske liikaa. Kun kaikki sokeri on sekoitettu, lisätään glukoosisiirappi ja keitetään 106 °C:seen. Lisää nyt happo varovasti sekoittaen. Kaada se muottiin ja anna sen laskeutua. Kun se on jähmettynyt, leikkaa se halutessasi paloiksi ja pyörittele alla olevassa sokeriseoksessa. Jätä sokeriseokseen 24 tunniksi. Poista ja anna kuivua paperin päällä 24 tuntia. Käännä palat ympäri ja kuivaa toista puolta toiset 24 tuntia. Nyt ne ovat valmiita pakattaviksi ja varastoitaviksi!


      Sokerissa pyöriteltävä sokeri

      200 g raakasokeria

      10 g omenahappoa

      Sekoita huolellisesti ja käytä sitten hyytelöpapujen ja Pâte de fruitsin pyörittämiseen.
  • Toimitus
Suositellut tuotteet
Arvostelut
0 Arvostelut

Jättääksesi arvostelun, sinun on asiakastilillesi.

.

This product doesn't have any reviews.

Varastosaldo

Varastotilanne päivitetään joka kymmenes minuutti.

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.fi